Hoe zou het toch zijn met.......... - ODIN'59

Hoe zou het toch zijn met..........

Hoe zou het toch zijn met..........

Sponsoroproep

19 maart 14:00   Nieuwsbrief ODIN'59 Sponsoroproep meer »


Blijf behoedzaam en heb oog voor elkaar

15 mei 14:45  Dat zijn de sympathieke woorden van huisfotograaf en wedstrijdverslaggever van uitwedstrijden: Hans Willemse in de rubriek ‘Hoe zou het toch zijn met…?’, waarin leden, oud-spelers, begeleiders of vrijwilligers van onze vereniging ODIN’59 aan het woord komen. Vandaag dus Hans Willemse de vader van selectiespeler Mart Willemse. Hoe is het met Hans? Wat vindt hij van ODIN’59 en hoe komt hij de crisis positief door?meer »


Hoe zou het toch zijn met.... ? Alex Mol: "We moeten er nu voor zorgen dat we straks weer met goede moed kunnen starten"

29 april 16:00  In de ODIN’59 rubriek ‘Hoe zou het toch zijn met…?’ komen mensen van ODIN’59 aan het woord die in deze bijzondere tijden noodgedwongen niet bezig zijn met dat wat het hele voetballeven gebruikelijk was. Het voetbal ligt stil. Wie had dat ooit gedacht? Vandaag aan het woord: Technisch Jeugd Coördinator (TJC): Alex Mol. Hoe is het met hem? Hoe beleeft hij deze corona crisis? Hoe ziet hij de toekomst van het voetballeven bij ODIN’59 voor zich?meer »


'Hoe zou het toch zijn met......... ?' : Fysio-therapeut: Piet van Duivenvoorde

16 april 10:00  In de rubriek ‘Hoe zou het toch zijn met…?’, komen leden, oud-spelers of begeleiders van ODIN’59 aan het woord. Vandaag fysio-therapeut: Piet van Duivenvoorde. Hoe is het met hem? Wat vindt hij van ODIN’59 en hoe komt hij de crisis door?meer »


Hoe zou het toch zijn met…. Paul Kamps??

22 maart 20:30  Een man die heel veel in het verleden voor de club ODIN’59 heeft gedaan is Paul Kamps. Bekend is zijn slogan “Yoehoe….!’’ tijdens wedstrijden van het eerste als subtiele aanmoediging. Hij geniet van elke thuiswedstrijd. Uitwedstrijden bezoekt hij noodgedwongen niet meer. Paul is in december 2019 nog gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap en is ook sinds 2004 Lid van Verdienste van de club. Hoe brengt hij de dagen door tijdens het beruchte virus en hoe verhouden zich zijn gevoelens tot de club ODIN’59?? Hieronder een verslag van een telefonisch onderhoud.meer »


Hoe zou het toch zijn met.....?: Roelf Jan Tiktak

17 april 11:00  Oftewel: Herinnert u zich deze nog, nog, nog.....??!! Een oude slogan van wijlen Radio Veronica, die verwees naar een goede oude plaat of hit. Ditmaal in deze rubriek een legendarische voetbalhit. Er zijn nog 5 competitie-wedstrijden voor het eerste van ODIN’59 te gaan. Komende zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen het Zeeuwse Hoek. Zelden mist de vader van één van de populairste spelers van ODIN 1, Jordi Tiktak, een wedstrijd van zijn zoon. Over wie we het hebben? Oud profvoetballer Roelf Jan Tiktak. Na 4 seizoenen ODIN verkast zijn zoon, Jordi, naar FC Lisse. Hoe heeft zijn vader de ODIN’59-periode beleefd?meer »


Deze week een bijdrage in de rubriek: “Hoe zou het toch zijn met"……..Remko Hoek?

19 oktober 20:15  In deze rubriek “Hoe zou het toch zijn met..?” komen oud eerste elftalspelers van ODIN’59 aan het woord die hun sporen hebben verdiend bij de club. In deze column gaan wij oud eerste elftalspeler Remko Hoek polsen over het wel en wee bij ODIN’59 en hemzelf.meer »


"Hoe zou het toch zijn met ..........Raymond Kolder?"

23 april 12:00  In deze rubriek “Hoe zou het toch zijn met....?” komen oud eerste elftalspelers van ODIN’59 aan het woord die hun sporen hebben verdiend bij de club. In deze column gaan wij oud eerste elftalspeler en huidige eerste elftal assistent-trainer Raymond Kolder polsen. Een speler die zijn sporen heeft verdiend bij ODIN’59, maar zeker ook in de hogere regionen van de amateur voetbalwereld. Een voorbeeldige voetballer met altijd een grote inzet. Hoe ervaart de ex eerste elftalspeler en assistent-trainer het wel en wee bij de Geelblauwen en hoe gaat het met hem? meer »


Deze week een bijdrage in de rubriek: "Hoe zou het toch zijn met ..........Rik Stals?"

29 maart 13:30  In deze rubriek “Hoe zou het toch zijn met..?” komen oud eerste elftalspelers van ODIN’59 aan het woord die hun sporen hebben verdiend bij de club. In deze column gaan wij oud eerste elftalspeler Rik Stals polsen. Een speler die zijn sporen heeft verdiend bij de club, die we zeer waarderen en 1 van de voetballers is op The Wall of Fame in ons clubhuis. Hoe heeft de ex ODIN-speler het wel en wee bij de Geelhemden beleefd en hoe gaat het nu met hem? meer »


Deze week een bijdrage in de rubriek: "Hoe zou het toch zijn met ......Tom Cleary?"

12 maart 21:00  In deze rubriek “Hoe zou het toch zijn met....?” komen oud spelers/personen van ODIN’59 aan het woord die hun sporen hebben verdiend bij de club. In deze column gaan wij oud eerste elftalspeler Tom Cleary polsen over hoe hij het wel en wee bij ODIN’59 heeft beleefd en over hoe het nu met hem gaat.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!