Trots en tevreden

Trots en tevreden

22 september 2020 11:15


Corona, we merken het allemaal, elke dag weer, op ons werk, in de winkels en ook bij de sportvereniging.
Ook bij ODIN ’59 worden wij geconfronteerd met de nodige beperkingen en dat vraagt veel van de organisatie. Maar het gaat best goed, dankzij de inzet van vele mensen! Daar zijn we trots op en tevreden over.

We zien hoe de medewerkers van de kantine alles uit de kast halen om er voor te zorgen dat alles verloopt volgens de voorschriften en het toch nog gezellig blijft.

Petje af voor deze mensen.

Ook zien we hoe op het park tal van aanwijzingen zijn aangebracht om de anderhalve meter te realiseren. Ook dat is weer tot stand gekomen door de inzet van tal van vrijwilligers.

Petje af voor deze mensen.

Trainers en leiders moeten inspelen op de veranderde omstandigheden, bij iedere vereniging lopen zij tegen nieuwe maatregelen aan. Gelukkig zien we een enorme flexibiliteit bij onze mensen.

Petje af voor deze mensen.

Ook heeft het bestuur tal van zaken aan moeten passen om te voldoen aan een veilig verblijf op ons park. Elke (zater)dag moet er worden ingespeeld op nieuwe omstandigheden, maar het lukt nog steeds.

 

Met ingang van vandaag mogen er nog slechts 50 mensen in de kantine zitten. Ja, u leest het goed, slechts 50 mensen en die moeten ook nog zitten. Gelukkig hebben we met het sponsorhome een tweede ruimte beschikbaar, maar ook daar geldt maximaal 50 zitplaatsen.

Net als op het terras. 

Maar het allerbelangrijkste is dat de bezoekers van ons park zich houden aan de afgesproken regels, hoe lastig het soms ook is.

Daarom een oproep! Probeer je aan de regels te houden en spreek anderen die daar niet aan meewerken op aan. Met elkaar moeten we deze tijd goed zien door te komen.

Laat de corrigerende rol niet alleen over aan de kantinemedewerkers of aanwezige bestuursleden, werk actief mee aan een gezond klimaat op een corona-vrij sportpark.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!