Corona protocol - ODIN'59

Corona protocol

Corona protocol

Update: corona protocol, geldende maatregelen vanaf 28 november

1 december 8:00  Dit protocol gaat uit van de per 28 november 2021, geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast.meer »


Coronaprotocol vanaf 25 september 2021 voor bezoekers van Sportpark Assumburg

23 september 14:45  De coronaregels voor verenigingen en de horeca zijn vanaf 25 september door het demissionaire-kabinet aangepast. Wij hebben ons coronaprotocol op basis van deze nieuwe regels moeten aanpassen.meer »


Wat te doen bij een coronabesmetting in je team? 29-10-2020

29 oktober 9:45  Bij veel van onze voetballers leeft de vraag: ‘Wat moeten we doen als er een (mogelijke) coronabesmetting is binnen het team en welke gevolgen heeft dit voor het spelen van (onderlinge) wedstrijden?’meer »


Dit zijn de nieuwe maatregelen die gelden voor en op ODIN '59 (28 oktober update 2020)

13 oktober 20:30  Vanaf 14 oktober gelden de volgende landelijke maatregelen voor het amateurvoetbal en dus voor ODIN '59. meer »


Trots en tevreden (2)

7 oktober 19:45  Onder deze kop gaven wij al eerder aan dat we als bestuur trots zijn op de manier waarop binnen de vereniging omgegaan wordt met de (toch wel vervelende) coronamaatregelen. Vorige week zaterdag werden wij geconfronteerd met een verdere uitbreiding met beperkingen voor de sportverenigingen. De sportkantines moesten dicht blijven en bezoekers, ouders en andere familieleden, supporters en belangstellenden mochten niet meer aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Hoe zouden we dat kunnen aansturen? meer »


Corona protocol ODIN ’59 update (na 29 September 2020, 18:00u)

2 oktober 9:00  Het kabinet heeft maandagavond 28 september een aantal extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit protocol gaat uit van de per 29 september 18:00u geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast. We volgen te allen tijde het meest recente kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF en de KNVB. Besluiten deze instanties de COVID-19 maatregelen te wijzigen dan worden de maatregelen (indien nodig) aangescherpt/versoepeld. Dit zullen wij op onze website publiceren, het is dus van belang om de site van ODIN ’59 regelmatig te bezoeken.meer »


Veelgestelde vragen en antwoorden over het coronavirus en voetbal

29 september 10:15  We ontvangen veel vragen over voetballen in coronatijd naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen van het kabinet op 28 september 2020. Als vereniging zijn wij druk bezig om invulling te geven aan deze nieuwe maatregelen. Voor nu vindt u hieronder de belangrijkste punten van de Rijksoverheid.meer »


Trots en tevreden

22 september 11:15  Corona, we merken het allemaal, elke dag weer, op ons werk, in de winkels en ook bij de sportvereniging. Ook bij ODIN ’59 worden wij geconfronteerd met de nodige beperkingen en dat vraagt veel van de organisatie. Maar het gaat best goed, dankzij de inzet van vele mensen! Daar zijn we trots op en tevreden over.meer »


Voetballen bij ODIN ’59 in coronatijd

8 september 14:30  Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen. Helaas, door het coronavirus, een compleet andere start dan gewenst. Volg te allen tijde het meest recente kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM en NOC*NSF.meer »


Corona protocol ODIN ’59

28 augustus 8:45  In dit protocol beschrijven wij de uitgangspunten op welke wijze ODIN ’59 invulling geeft aan de meest recente coronamaatregelen/-ontwikkelingen. We volgen te allen tijde het meest recente kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF en de KNVB. Besluiten deze instanties de COVID-19 maatregelen te wijzigen dan worden de maatregelen (indien nodig) aangescherpt/versoepeld. Dit zullen wij op onze website publiceren, het is dus van belang om de site van ODIN ’59 regelmatig te bezoeken. Tijdens jouw aanwezigheid op Sportpark Assumburg/kantine verzoeken wij je te allen tijden de looproutes te volgen en de door het kabinet ingestelde coronamaatregelen in acht te nemen.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!