Diamant-sponsor Inrush


Het bedrijf

Inrush verzorgt opleidingen waarbij bewustwording, kennis en vaardigheden worden ontwikkeld om veilig om te gaan met, en werkzaamheden uit te voeren aan elektrische installaties.

Inrush is in het jaar 2000 opgericht door 2 docenten met veel ervaring in veiligheidsopleidingen in diverse sectoren. Beide directeuren, Cees Kramer en Réne Arends, hebben in hun jeugd bij ODIN ’59 gespeeld en hebben jaren deel uitgemaakt van het eerste team. 
Zij verzorgen nu (Stipel) veiligheidsopleidingen, zowel in de laag- als hoogspanning voor ruim 2000 cursisten per jaar. Dit doen ze op 3 eigen locaties (Heemskerk, Oude Tonge en Maasdijk), op gastlocaties en op klantlocaties. Inrush heeft veel kennis en ervaring in de offshore, energiebedrijven (opwekking en distributie), windenergie, ziekenhuizen, installateurs en tractiebedrijven.

Er zijn samenwerkingsverbanden met Edistra, Zaam, Van Veelen Gasopleidingen, Certiprotect en het GOA zodat ze klanten een breed spectrum aan (veiligheids)opleidingen kunnen bieden zoals PCE VIAG, ATEX, NEN1010 en Inspecties.

Tot de uitgebreide klantenkring horen bedrijven als Stedin, Shell, TataSteel, Engie, Alliander, Essent, Vestas, Spie, Croon, Petrogas, GVB, HTM, Waternet, Actemium, Joulz, RET, PWN, Hollands Noorderkwartier, AMC, VU, MCA, ECT, Albemarle, Cogas, Westland Energy en NUON.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!