Algemene informatie - ODIN'59

Algemene informatie

Algemene informatie

Geplande wedstrijd niet kunnen spelen?

Het komt wel eens voor dat een team om redenen een geplande wedstrijd niet kan spelen. Indien hier sprake van is, dient dit z.s.m. gemeld te worden bij het wedstrijdsecretariaat.

Via het wedstrijdsecretariaat dient dit verzoek dan vóór dinsdag 12.00 uur bij de KNVB te liggen!

 

Snipperdag?

Teams die uitkomen in de B-categorie kunnen tijdens het seizoen tussen 1 oktober en 1 maart éénmaal een snipperdag aanvragen. (Dit geldt niet voor bekerwedstrijden)

Dit houdt in dat de KNVB de geplande wedstrijd op de aangevraagde datum uit het programma haalt en indien mogelijk, op een ander moment opnieuw zal inplannen.

Jeugdtoernooi? Pak die laatste tickets....

21 april 9:00  De jeugdtoernooien in april, mei en juni lopen aardig vol. Wil je nog meedoen? Raadpleeg dan nu de toernooikalender!meer »


Sponsoroproep

19 maart 14:00   Nieuwsbrief ODIN'59 Sponsoroproep meer »


Inleveren Teamkleding en Presentatie pakken

26 mei 18:15  Beste Trainers/Leiders, We gaan weer starten met het inleveren van de teamtenues en de presentatiepakken. Hier hebben we jullie hulp bij nodig.meer »


Hatim en Chevaino zijn geselecteerd

14 november 12:30  Voor onze spelers Hatim Elfargoussi en Chevaino Kamperveen, uit het talentvolle JO10-1, komt na een succesvolle stage bij AZ Voetbalschool 2020 een vervolg. Wederom mogen deze toppers zich de komende zes weken op de woensdagen in de kijker spelen bij AZ in Wijdewormer.meer »


Ajax Kids Tour bij ODIN’59

8 september 19:30  Op donderdag 15 oktober in de herfstvakantie kunnen enthousiaste voetballers van 6 t/m 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers leuke voetbaloefeningen en -spelletjes doen. Plezier staat voorop en daarom zijn de mascottes Lucky Ajax en de leeuw van ODIN natuurlijk ook van de partij. meer »


ODIN’59 gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

28 augustus 15:30  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. meer »


Seizoenstart Jeugd 2020-2021

2 augustus 21:00  We staan aan de vooravond van het nieuwe seizoen bij ODIN’59 waarin we allemaal weer fris en gemotiveerd aan de slag gaan als spelers, trainers, vrijwilligers en supporters. Allereerst willen we alle nieuwe spelers (en hun ouders/verzorgers) een warm welkom heten bij ODIN’59 !! meer »


Bericht van ons Bestuurslid Voetbalzaken Jeugd

14 juli 19:00  Beste ouders/verzorgers, Het voetbalseizoen 2019-2020 is afgelopen. Wat een bizar einde! Door het Corona-virus hebben we niet veel kunnen voetballen. Doordat de competitie niet is uitgespeeld zijn er geen winnaars of verliezers, maar voor sommige jeugdteams is dat heel jammer omdat ze hard op weg waren naar promotie. meer »


Huib Dekker nieuwe coach talentvolle JO10 selectie

4 juni 19:00  De TC jeugd van ODIN’59 is tot overeenstemming gekomen met Huib Dekker om het volgend seizoen als jeugdtrainer verbonden te blijven aan de jeugdopleiding van onze vereniging. Het afgelopen seizoen is Huib Dekker hoofdjeugdtrainer geweest van de talentvolle lichting JO12-1 en heeft met deze groep op de helft van de competitie de overstap gemaakt naar de JO13-3. Dit met als doel het nog beter ontwikkelen en opleiden van onze talentvolle jeugdspelers in het voetballen 11 tegen 11. Dit team zal het komende seizoen als JO13-1 onder leiding staan van een andere hoofdjeugdtrainer, Christiaan Bakker.meer »


Jeugdkeeper Brian van Excel volgend jaar onder de lat bij AZ

29 mei 19:30  Keeper Brian van Excel uit de JO13-1 van ODIN ’59 speelt volgend seizoen in dienst van AZ. De doelverdediger krijgt na de zomer de kans om zich bij de gerenommeerde jeugdopleiding verder te ontwikkelen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!