Huib Dekker nieuwe coach talentvolle JO10 selectie

Huib Dekker nieuwe coach talentvolle JO10 selectie

4 juni 2020 19:00


De TC jeugd van ODIN’59 is tot overeenstemming gekomen met Huib Dekker om het volgend seizoen als jeugdtrainer verbonden te blijven aan de jeugdopleiding van onze vereniging. Het afgelopen seizoen is Huib Dekker hoofdjeugdtrainer geweest van de talentvolle lichting JO12-1 en heeft met deze groep op de helft van de competitie de overstap gemaakt naar de JO13-3. Dit met als doel het nog beter ontwikkelen en opleiden van onze talentvolle jeugdspelers in het voetballen 11 tegen 11. Dit team zal het komende seizoen als JO13-1 onder leiding staan van een andere hoofdjeugdtrainer, Christiaan Bakker.

De TC van ODIN’59 is zeer verheugd met het aanblijven van Huib Dekker, met name dat hij het aankomende seizoen de talentvolle JO10 selectie gaat coachen en verder zal ontwikkelen en opleiden. Naast het trainen van dit talentvolle jeugdteam zal Huib ook betrokken worden bij het opnieuw opstarten van het project 8.6, welke in het seizoen 2018-2019 door omstandigheden helaas is gestopt. Over de invulling van dit project en het moment van herstarten zullen de andere jeugdtrainers van ODIN’59 nog worden geïnformeerd. 

 

Het jeugdtrainerskorps van ODIN’59 is voor het komende seizoen zo goed als rond. Er volgen nog enkele gesprekken met jeugdtrainers waarvan de TC het volste vertrouwen heeft dat ook zij zich opnieuw aan de club zullen binden als assistent van een hoofdjeugdtrainer. 

Er zal het komende seizoen ook voldoende plaats zijn om studenten en stagiares van het CIOS of andere sportopleidingen te plaatsen. Mocht jij op zoek zijn naar een stageplaats of wil jij je als jeugdtrainer (verder) ontwikkelen? ODIN’59 investeert ook in het ontwikkelen en opleiden van (beginnende) jeugdtrainers. Voor vragen, informatie of aanmelden mag je een mail sturen naar hjo@odin59.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!