Bericht van ons Bestuurslid Voetbalzaken Jeugd

Bericht van ons Bestuurslid Voetbalzaken Jeugd

14 juli 2020 19:00


Beste ouders/verzorgers,
Het voetbalseizoen 2019-2020 is afgelopen. Wat een bizar einde! Door het Corona-virus hebben we niet veel kunnen voetballen. Doordat de competitie niet is uitgespeeld zijn er geen winnaars of verliezers, maar voor sommige jeugdteams is dat heel jammer omdat ze hard op weg waren naar promotie.

Ook al is het seizoen afgelopen, met man en macht is er gewerkt aan de nieuwe team indelingen, deze staan per heden op de site. Hier kunnen natuurlijk foutjes in zijn geslopen. Mocht er iets onduidelijk zijn dan kunt u zich wenden tot de coördinator van de betreffende jaargroep. 

Gelukkig hebben we in december nog wel ons Jubileum toernooi kunnen houden. Dit bleek een succes en dit toernooi  staat dus voor volgend jaar weer gepland. 

 

Dit seizoen zijn er twee nieuwe commissies gestart:

  • De activiteitencommissie, deze heeft als doel om activiteiten te organiseren voor alle jeugd. Denk hierbij aan het organiseren van een kamp, fifa toernooi, luilaktoernooi en wintertoernooi. Voor deze commissie zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers.  Voor meer info: activiteiten@odin59.nl

 

  • De Jeugdcommissie, deze heeft als doel om zaken betreffende de jeugd op papier te zetten en het nieuwe seizoen goed te laten starten. Binnenkort hoort u meer van deze commissie in een mail. jeugdcommissie@odin59.nl

 

Onze vereniging draait op vrijwilligers en langs deze weg wil ik alle vaders, moeders, verzorgers die ook dit jaar binnen onze verenging een taak heeft vervuld bedanken voor hun inzet.  

Samen maken we de vereniging!

Ik wens u een fijne vakantie!

 

Jessica Harmens

Bestuurslid Jeugdzaken

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!