Seizoenstart Jeugd 2020-2021

Seizoenstart Jeugd 2020-2021

2 augustus 2020 21:00


We staan aan de vooravond van het nieuwe seizoen bij ODIN’59 waarin we allemaal weer fris en gemotiveerd aan de slag gaan als spelers, trainers, vrijwilligers en supporters.
Allereerst willen we alle nieuwe spelers (en hun ouders/verzorgers) een warm welkom heten bij ODIN’59 !!

Seizoenstart 2020/2021

Het voetbalseizoen en daarmee de trainingen gaan bij ODIN’59 officieel vanaf 17 augustus van start. Hieronder vermelden we alvast wat praktische (opstart) zaken.
De coördinatoren en trainers van elk jaargang/team zullen een seizoenstart organiseren om o.a. de rol van de ouders/verzorgers en onderstaande zaken nog verder toe te lichten. 

Teamindeling 

De coördinatoren hebben in nauw overleg met de trainers de teams zo goed mogelijk proberen in te delen. Ook hebben ze zoveel mogelijk rekening gehouden met verzoeken. We streven ernaar dat het in ieders tevredenheid is gebeurt. De teamindelingen en trainingstijden staan inmiddels op de website. 

Trainingen & Wedstrijden 

Op de ODIN’59 website staan de dagen en tijden wanneer welk team traint. Het kan zijn dat het anders is dan u gewend bent. Alle actuele wedstrijden en tijden worden in de Voetbal.nl app per team weergegeven.

Logo_voetbal.nl.jpgDe Voetbal.nl app wordt vanuit de KNVB beheerd. 

Kleding 

Aan het begin van het seizoen krijgt elk pupillenteam weer een teamtas met ODIN’59 tenues (broekje en shirt). Daarnaast ontvangen alle spelers het presentatiepak in bruikleen van ODIN’59. Het presentatiepak blijft eigendom van ODIN’59 en is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors!
De spelers dragen het presentatiepak daarom alleen naar wedstrijden, het is niet toegestaan dat het ODIN’59 presentatiepak op andere dagen gedragen wordt (ook niet tijdens de training) De reden hiervoor is dat de speler het pak in bruikleen heeft en het langer dan een seizoen moet meegaan. Je levert het pak ook aan het einde van het seizoen weer in. Het is dus goed om zelf een trainingspak aan te schaffen voor de trainingen.
Daarnaast zorg je zelf voor scheenbeschermers, voetbalschoenen en ODIN’59-sokken van Jako (te koop bij Intersport Veldhuis in Beverwijk). 

Contributie 

Afgelopen week heeft u allemaal een e-mail vanuit de Contributie ontvangen. Een club als ODIN’59 kan niet bestaan zonder vrijwilligers en contributie. Helaas hoort dat erbij. De contributie wordt rond 25 augustus automatisch afgeschreven. Zorgt u ervoor dat het bedrag afgeschreven kan worden. Voor meer informatie over de contributie en eventuele regelingen ga naar: https://www.odin59.nl/1276/contributiereglement/ 

Vrijwilligers 

Voetbal kan alleen bestaan door alle vrijwilligers die week in week uit helpen bij een voetbalclub bij hen in de buurt. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in de kantine zorgen dat iedereen bij ODIN’59 kan genieten van de sport. Er zijn daarnaast ook altijd vrijwilligers nodig die bij voetbalactiviteiten kunnen helpen. Ook dit seizoen doen we weer een beroep op alle ouders om te helpen in de kantine met de bar- en schoonmaakdiensten en andere vrijwilligersactiviteiten. Mocht je direct al als vrijwilliger een bijdrage willen leveren, neem dan contact op met je trainer of jaargang coördinator. 

Vragen 

Meer informatie volgt gedurende het seizoen, maar mocht je nu direct al vragen of opmerkingen hebben? Mail het naar jeugdcommissie@odin59.nl of neem contact op met de trainer.. 

We wensen jullie allemaal een sportief seizoen !! 

Met vriendelijke groet,
Onno Oudshoorn
Voorzitter Jeugd Commissie ODIN’59 (JC) jeugdcommissie@odin59.nl 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!