Ajax Kids Tour bij ODIN’59 - ODIN'59

Ajax Kids Tour bij ODIN’59

Ajax Kids Tour bij ODIN’59

8 september 2020 19:30


Op donderdag 15 oktober in de herfstvakantie kunnen enthousiaste voetballers van 6 t/m 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers leuke voetbaloefeningen en -spelletjes doen. Plezier staat voorop en daarom zijn de mascottes Lucky Ajax en de leeuw van ODIN natuurlijk ook van de partij.

Ben jij lid van ODIN’59 of de Ajax Kids Club? 

Dan heb je mazzel! Het ochtendprogramma is van 9.30 tot 12.30 uur en speciaal voor de leden van ODIN’59. De leden van de Ajax Kids Club komen tijdens het middagprogramma aan de beurt van 13.45 tot 16.45 uur. 

 

Wil jij ook meedoen aan de Ajax Kids Tour? 

Het inschrijfformulier vind je vanaf maandag 14 september om 14.00 uur op deze pagina. Zorg dus dat je dan klaar zit! De reservelijsten verschijnen zodra het reguliere formulier vol is. 

 

Organiseert Ajax vaker deze Kids Tours? 

Ajax organiseert in de herfstvakantie dus liefst zes Kids Tours door heel het land. Voor elke Kids Tour kunnen 96 leden van de Ajax Kids Club en 96 leden van de voetbalvereniging waar we op bezoek zijn zich inschrijven. Dit zijn er iets minder dan normaal, omdat we natuurlijk rekening moeten houden met de maatregelen rond het coronavirus. 

 

Is er geen JO8/9 Herfstvoetbalkamp dit jaar? 

Helaas is het niet mogelijk om met alle coronamaatregelen het voetbalkamp te organiseren. Dat vinden we superjammer. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar toch een leuk alternatief waar we met z’n allen wel de 1,5 meter afstand kunnen bewaren.  

 

Bekijk het filmpje van de Ajax Kids Tour.  

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!