Jeugdcommissie

JeugdcommissieContactpersonen:

FUNCTIE/TAKEN NAAM EMAIL
Bestuurszaken Jeugd Onno Oudshoorn bestuurszakenjeugd@odin59.nl
Penningmeester Jeugd John de Kort johndekort@ziggo.nl
Technisch Jeugdcoördinator Peter van der Slikke hjo@odin59.nl
Activiteitencommissie Natalie Jansen & Cheryl Lina activiteiten@odin59.nl
     
Toernooi-commissie Paul Olij  toernooien@odin59.nl
Ledenadministratie Annelies Windmann ledenadministratie@odin59.nl
     
Coördinatoren    
JO-18/19 Martin Crezee bovenbouw@odin59.nl 
JO-17 Martin Crezee bovenbouw@odin59.nl
JO-16 Martin Crezee bovenbouw@odin59.nl
JO-15 Sonja Groen jo15@odin59.nl 
JO-14 Dico van Dijk jo14@odin59.nl
JO-13 Vacant jo13@odin59.nl
JO-12 Dico van Dijk jo12@odin59.nl
JO-11 Saskia Tekstra jo11@odin59.nl
JO-10 Michael Mens/ Dave Geerenstein jo10@odin59.nl
JO-09 Jan van de Kolk/ Leon Lasker jo9@odin59.nl
JO-08 Jeremy Stam jo8@odin59.nl
JO-07 Jeremy Stam jo7@odin59.nl
     
Technisch Hart    
Bestuurzaken Jeugd Onno Oudshoorn  
Technisch Jeugdcoördinator Peter van der Slikke  
Hoofd Jeugdopleidingen Alex Mol  
Hoofdcoördinator Dico van Dijk  


De Jeugdcommissie streeft naar een goede jeugdadeling en - opleiding en neemt hierbij als leidraad het door ODIN '59 opgestelde Jeugdbeleidsplan. Dit plan kunt u hier downloaden.

De VS biedt excuses aan na vlagcoup - verslag Kelbet.nl

Vandaag om 13:48  Kelbet.nl en wij hebben de handen ineengeslagen om je het laatste nieuws over het WK 2022 in Qatar te brengen. Van teamnieuws, wedstrijden en uitslagen tot transferroddels en inzicht achter de schermen, wij zijn er voor je bij elke stap. Zorg er dus voor dat je op de hoogte blijft van het toernooi en geen enkel detail mist. Met ons partnerschap blijf je zeker op de hoogte! meer »


Factcheck: Is Daley Blind inderdaad ��n van de beste Nederlanders op dit WK?

Vandaag om 11:06  Na afloop van de Verenigde Staten - Nederland ging het in de pers opnieuw veel over Daley Blind. De verdediger, die al veel wordt bekritiseerd, kon in De Telegraaf opnieuw een kleine sneer verwachten. De krant stipte het moment aan waarop hij in de eerste helft te laat uitstapte. Toch is niet iedereen negatief. meer »


Samenvatting Nederland - Verenigde Staten (3-1)

3 december 2022 21:00  Het Nederlands Elftal heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het WK. De mannen van Louis van Gaal speelden op de counter tegen de Verenigde Staten en dat pakte uitstekend uit. Bekijk de samenvatting van Nederland - Verenigde Staten hieronder. meer »


Dit zijn de beste spelers ooit van het jarige Torino

3 december 2022 10:00  Torino viert vandaag haar 119e verjaardag en daarom is het tijd stil te staan bij de Italiaanse club. In dit artikel eren wij de Italiaanse middenmotor en kijken we naar de beste voetballers die ooit bij de club speelden. Van Wim Kieft tot Ciro Immobile. meer »


De laatste keer dat het Nederlands elftal tegen de Verenigde Staten speelde

3 december 2022 8:00  Het spel is op zijn zachtst gezegd nog niet geweldig, maar het Nederlands elftal is wel eerste geworden in de groep en speelde daarom in de achtste finale tegen de Verenigde Staten.  Beide landen speelden in het verleden nog maar vijf keer tegen elkaar. De laatste keer was in 2015. Welke spelers stonden er toen in het veld?  meer »


Voorbeschouwing WK 2022: Nederland - Verenigde Staten

2 december 2022 16:01  Nadat het Nederlands elftal zonder te sprankelen toch enigszins gemakkelijk de groepsfase van het WK heeft overleefd gaat het nu echt begonnen voor de ploeg van Louis van Gaal. In de achtste finales neemt Oranje het op tegen de Verenigde Staten, een ploeg die Nederland nog niet eerder op een groot toernooi getroffen heeft. De kritiek op de keuzes van de bondscoach is ondanks de groepswinst niet van de lucht, maar de keuzeheer weet als geen ander dat het op een WK alleen om doorkomen gaat en dat goed spel minder belangrijk is. Dat hebben de uitschakelingen van België en Duitsland wel aangetoond.  meer »


Interview Piet de Visser, tachtig jaar in het vak: "Ik was het enige jongetje met een leren bal"

2 december 2022 14:00  Hij zit precies tachtig jaar in het vak. Een unicum. Op zijn achtste trok Piet de Visser al door de straten van Vlissingen om de beste jeugdspelers te ronselen voor een straatvoetbaltoernooi. Anno 2022 reist hij nog steeds de wereld rond op zoek naar pareltjes. In de tussentijd leidde hij tien clubs als trainer en bezorgde hij PSV en Chelsea vele sterren, maar liep hij ook tegen talrijke fysieke problemen aan. "Het voetbal houdt me op de been." meer »


Noor Pellegrino eerste koploper ESM Gouden Schoen-klassement, Haaland volgt

2 december 2022 12:00  Amahl Pellegrino is de eerste koploper in het klassement van de ESM Gouden Schoen. De 32-jarige aanvaller van FK Bodö/Glimt prolongeert daarmee zijn wintertitel, want ook vorig jaar stond de Noor op de eerste plaats van het Europese topscorersklassement bij de eerste publicatie begin december. meer »


ELF Voetbal nummer 12: eerbetoon aan Louis van Gaal, Ajax-talenten Youri en Youri, pa en ma Gravenberch, Piet de Visser en meer!

2 december 2022 10:00  Het WK in Qatar is zijn laatste kunststukje. Dan zwaait Louis van Gaal definitief af als trainer en gaat hij genieten van zijn pensioen. In ELF Voetbal nummer 12 een bijzonder en uitgebreid eerbetoon aan de Hollandse Meester. Daarnaast onder meer interviews met Ajax-talenten Youri Baas en Youri Regeer, meesterscout Piet de Visser, SLM-overlevende Radjin de Haan en de ouders van Ryan Gravenberch. meer »


Reken maar op weinig goals voor Nederland: dit zijn de recente uitslagen van de Verenigde Staten

1 december 2022 10:14  Team USA is komende zaterdag de tegenstander van Oranje in de achtste finale van het WK 2022. Tijd om de recente uitslagen van de Verenigde Staten eens onder de loep te nemen. Op dit WK zagen we nog weinig doelpunten, in de wedstrijden voor het WK was ook een opvallende trend te zien: veel goals tegen de kleintjes, maar slechte resultaten tegen de grotere landen. meer »


Meer nieuws

29 november 2022 23:09 Samenvatting Nederland - Qatar (2-0)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!