Je kunt de lente al voelen; de lucht ruikt naar lucht - ODIN'59

Je kunt de lente al voelen; de lucht ruikt naar lucht

Je kunt de lente al voelen; de lucht ruikt naar lucht

11 april 2013 0:00


Iedereen al gewend aan het uurtje te kort? De jet-lag die zomertijd heet allemaal al overwonnen?
Mooi, dan gaan we nu echt op voor de lente.
Tijdens de Paasdagen moesten we het nog doen met ijzig aanvoelende temperaturen. Afgelopen weekend was het weliswaar nog wat fris, maar met de zon er bij redelijk aangenaam. De winter lijkt nu echt voorbij.

Nieuwsbrief HSV ODIN '59

Jaargang 1, nr. 7Je kunt de lente al voelen: de lucht ruikt naar lucht.

Iedereen al gewend aan het uurtje te kort? De jet-lag die zomertijd heet allemaal al overwonnen?
Mooi, dan gaan we nu echt op voor de lente.
Tijdens de Paasdagen moesten we het nog doen met ijzig aanvoelende temperaturen. Afgelopen weekend was het weliswaar nog wat fris, maar met de zon er bij redelijk aangenaam. De winter lijkt nu echt voorbij.

Met de natuur zal het ook wel hard gaan. Zijn nu alle bomen en struiken nog kaal, binnen een mum van tijd zitten deze vol in knop en komen deze uit. Dan krijgen we het probleem 'hooikoorts' weer.
Ach, ik weet niet wat erg is. Ikzelf verlang in ieder geval naar temperaturen van 15ºC of hoger. En dan maakt het me niet heel veel uit hoe.


Assumburger
Heerlijk in het zonnetje de Assumburger lezen. Deze keer hebben niet een gewoon clubblad, maar eentje van wel 53 pagina's!!! dik. Vol met algemeen nieuws, voetbal-uitslagen, wedstrijd-verslagen en toernooiverslagen en standen.
Neem vooral voor de E- en F-pupillen even de tijd (vanaf pagina 29). Die jongens hebben in een week tijd wel heel veel gevoetbald en meegemaakt.Bijdragen Assumburger
Om de Assumburger nog leuker te maken, wordt iedereen opgeroepen om zijn/haar belevenissen op en rond de voetbalvelden te delen. Stuur een verslag naar de coördinator van de afdeling waar uw kind speelt. Hij/zij neemt dit dan mee in de totaal bijdrage, wat iedere 2 weken bij de redactie wordt ingeleverd. Het clubblad is wordt niet alleen door en voor ODIN ’59 gemaakt, maar ook voor u en de kinderen. Uw hulp en steun is daarom ook hard nodig.

Volgende uitgave is op 24 april 2013. Kopie moet voor zondag 21 april zijn ingeleverd bij de coördinatoren, zodat ook zij tijd hebben om alles samen te voegen en in te sturen naar de redactie.


Toernooien
Op zaterdag 30 maart heeft E1 het JOER-toernooi in Helmond gespeeld. Het verslag leest u op pagina 30 en 31 in de Assumburger. F2, F3, F7 en F8 gingen naar s.v. Assendelft voor een toernooi. Ook daar wordt verslag van gedaan (36 t/m 41).
Op 7 april 2013 speelden, na een afwezigheid van enkele jaren, de E- en F-pupillen onder zonnige omstandigheden weer een thuistoernooi.
De dag begon heiïg, maar al ras brak de zon door waardoor het voor beiden een vrolijke en geweldige toernooidag is geworden. Lees ook deze verslagen. Aan het eind staan nog een keer alle poule-standen. 

De D-pupillen en de C-junioren spelen aanstaande zondag, 14 april weer hun eerste thuistoernooi. De toernooi-boekjes kunnen vanaf de website gedownload worden. Volg deze link ‘toernooiboekjes’.1e HSV ODIN '59 clubveiling
In maart 2014 houdt de club haar 1e clubveiling (zie pagina 5).
Een veiling voor alle leden, waarbij we hopen een hoge opbrengst bij elkaar te kunnen brengen, die geheel geïnvesteerd wordt in de club. Als het goed is, hebben jullie van de week hier ook een nieuwsbrief over ontvangen.Voetbalschool
De voetbalschool is halverwege. Nog 5x techniek- en balcontrole-trainingen en dan zit het er weer op. 
Jammer alleen dat tegen die tijd ook het voetbalseizoen min of meer is afgelopen. Er kan dan nog maar weinig in de praktijk worden gebracht. Dan maar op de resterende toernooien


Wist u trouwens dat u bij elke nieuwsbrief (kopie op de website) een reactie kan achterlaten?
Dit kan dan gaan over de een artikel wat in de nieuwsbrief wordt vermeld of over iets algemeens betreffende de afgelopen 2 weken. De redactie kijkt er naar uit.


Veel leesplezier maar weer.
De Redactie 

 

 

Contactgegevens
Website: www.odin59.nl

E-mail: info@odin59.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!