Archief - ODIN'59

Archief

Archief

Algemene ledenvergadering December 2023

5 december 21:15  Wij hopen wederom op een grote opkomst!meer »


De grote clubactie

3 december 10:00  De opbrengst van de grote clubactiemeer »


Word jij onze nieuwe secretaris?

20 november 17:30  Wij zijn per direct op zoek naar een secretaris. meer »


Sponsoroproep

19 maart 14:00   Nieuwsbrief ODIN'59 Sponsoroproep meer »


Zaken leuker maken

10 december 21:30  Een kantine zonder koffiejuf Of erger, zonder barman En niemand die patatten bakt Daar krijg ik het niet warm van meer »


Het belang van een Clubblad

19 november 21:45  Het belang van de Assumburger. De afgelopen tijd is HSV ODIN ’59 binnen alle lagen van de organisatie onderwerp van gesprek geweest. Niet zo verwonderlijk wanneer de boodschap die het bestuur op de Algemene Ledenvergadering van 30 oktober 2013 in ogenschouw wordt genomen. Ook de de website, de Assumburger en de nieuwsbrief zijn onderwerp van gesprek geweest en zijn het nog.meer »


De competitie begint met .......... afgelastingen

18 september 22:45  Na eerst een paar weken beker-voetbal te hebben gespeeld, zou afgelopen zaterdag, 14 september, de reguliere competitie van start gaan. Hoewel het officieel nog geen herfst is, is de meteorologische herfst al wel begonnen. En dat hebben we geweten ook.meer »


Het voetbalseizoen 2013/2014 is bij HSV ODIN '59 begonnen

2 september 0:45  Algemeen Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen. Tijd voor een geregelde uitgave van de HSV ODIN '59 nieuwsbrief en uiteraard de Assumburger. Veel, heel veel is er al via de website gezegd en geschreven. Toch nog even een opsomming van het belangrijkste nieuws van de afgelopen maanden. meer »


De zomer is begonnen, maar vakantie is het zeker niet

15 juli 11:45  De zomer is in Juli echt begonnen, maar vakantie is het bij HSV ODIN '59 allerminst. Het voetbal ligt dan al wel weer even stil, maar op de achtergrond is en blijft het druk met administratieve, organisatorische en technische zaken als voorbereiding op het nieuwe seizoen.meer »


De grootste winnaar is HSV ODIN '59

7 juni 23:30  Na een lang seizoen, met een lange winterstop, is het nu echt over met voetballen. De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn al lang weer in volle gang en voorlopige indelingen van teams en selecties zijn gemaakt. Lees alles hier over in de nieuwsbrief en in de Assumburger. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!