Archief

Archief

Zaken leuker maken

10 december 21:30  Een kantine zonder koffiejuf Of erger, zonder barman En niemand die patatten bakt Daar krijg ik het niet warm van meer »


Het belang van een Clubblad

19 november 21:45  Het belang van de Assumburger. De afgelopen tijd is HSV ODIN ’59 binnen alle lagen van de organisatie onderwerp van gesprek geweest. Niet zo verwonderlijk wanneer de boodschap die het bestuur op de Algemene Ledenvergadering van 30 oktober 2013 in ogenschouw wordt genomen. Ook de de website, de Assumburger en de nieuwsbrief zijn onderwerp van gesprek geweest en zijn het nog.meer »


De competitie begint met .......... afgelastingen

18 september 22:45  Na eerst een paar weken beker-voetbal te hebben gespeeld, zou afgelopen zaterdag, 14 september, de reguliere competitie van start gaan. Hoewel het officieel nog geen herfst is, is de meteorologische herfst al wel begonnen. En dat hebben we geweten ook.meer »


Het voetbalseizoen 2013/2014 is bij HSV ODIN '59 begonnen

2 september 0:45  Algemeen Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen. Tijd voor een geregelde uitgave van de HSV ODIN '59 nieuwsbrief en uiteraard de Assumburger. Veel, heel veel is er al via de website gezegd en geschreven. Toch nog even een opsomming van het belangrijkste nieuws van de afgelopen maanden. meer »


De zomer is begonnen, maar vakantie is het zeker niet

15 juli 11:45  De zomer is in Juli echt begonnen, maar vakantie is het bij HSV ODIN '59 allerminst. Het voetbal ligt dan al wel weer even stil, maar op de achtergrond is en blijft het druk met administratieve, organisatorische en technische zaken als voorbereiding op het nieuwe seizoen.meer »


De grootste winnaar is HSV ODIN '59

7 juni 23:30  Na een lang seizoen, met een lange winterstop, is het nu echt over met voetballen. De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn al lang weer in volle gang en voorlopige indelingen van teams en selecties zijn gemaakt. Lees alles hier over in de nieuwsbrief en in de Assumburger. meer »


De zomer in aantocht als het voetbal ten einde is.

25 mei 1:00  .Deze keer is de nieuwsbrief iets later dan gepland, maar dan hebben we toch weer wat.meer »


Het einde van het seizoen nadert

8 mei 20:15  Het einde van het seizoen nadert Net nu lekker voetbalweer is geworden, eindigt het seizoen. Nog een enkele wedstrijd vor de diverse teams, en dan is de eindstand van de competitie 2012/2013 bekend. Van 2 teams is er inmiddels bekend dat ze kampioen zijn geworden: E5 en E3. E5 behaalde het kampioenschap geheel op eigen kracht, terwijl E3 de hulp kreeg van concurrent DEM.meer »


Troonswisseling, een nieuwe leider

26 april 15:15  Nederland gaat veranderen Nog even en dan wordt het vast allemaal anders in Nederland. Met iemand die ook bekend is met Watermanagement hopen we als voetballandje natuurlijk ook dat met deze nieuwe leider wat aan het weer gedaan kan worden en er niet zo veel afgelastingen meer voorkomen, als dit voetbalseizoen. We zullen zien.meer »


Je kunt de lente al voelen; de lucht ruikt naar lucht

11 april 0:00  Iedereen al gewend aan het uurtje te kort? De jet-lag die zomertijd heet allemaal al overwonnen? Mooi, dan gaan we nu echt op voor de lente. Tijdens de Paasdagen moesten we het nog doen met ijzig aanvoelende temperaturen. Afgelopen weekend was het weliswaar nog wat fris, maar met de zon er bij redelijk aangenaam. De winter lijkt nu echt voorbij.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!