Nieuws - ODIN'59

Nieuws

Nieuws

Sponsoroproep

19 maart 14:00   Nieuwsbrief ODIN'59 Sponsoroproep meer »


JO11-1 wint Stefan de Vrij Cup in Oudekerk aan de IJssel

19 juni 11:15  De international, speler van Inter Milaan en naamgever van het toernooi bij zijn oude club vv. Spirit was aandachtig toeschouwer tijdens de met 2-1 gewonnen finale tegen een uiterst sportief VOC uit Rotterdam. Dol enthousiast namen onze talenten tijdens de prijsuitreiking de mooie wisselbeker in ontvangst uit handen van Stefan de Vrij. Een prachtig seizoen werd in Oudekerk aan de IJssel bekroond met een mooie toernooiwinst en een ontmoeting met een echte voetbalheld. meer »


UPDATE : inleveren kledingtassen ODIN'59

2 juni 21:00  Helaas was er een verkeerde datum in het bericht vermeld. De juiste data en tijden zijn: Hierbij het verzoek om op maandag 6 juni en donderdag 9 juni de uitgereikte kledingtassen weer in te leveren. Dit kan in het wedstrijdsecretariaat, van 19.30 uur tot 20.30 uur. Er zal dan iemand aanwezig zijn om de kledingtassen in ontvangst te nemen. Alvast bedankt voor de medewerking.


ODIN ’59 E1 naar het JOER Internationaal toernooi in Helmond

1 april 22:45  Op vrijdag 29 maart 2013 vertrokken we met ODIN’59 E1 eerst naar een jeugd-hostel in Uden. Helaas kon niet meteen iedereen mee want de griep had drie spelers geveld. Gelukkig waren er twee spelers op de weg terug en kwamen zaterdag direct naar S.C. Helmondia. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!