Home

 

WELKOM BIJ ODIN '59

 

Om de voetbalactiviteiten op ons sportpark veilig te laten verlopen hebben wij een protocol opgesteld waar richtlijnen in staan om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Lees het protocol goed door, neem je eigen verantwoording, want we hebben elkaar (juist nu) keihard nodig.
 


  ODIN '59 op social media :   

 Logo_Facebook.png  Logo_Instagram.png  Logo_Twitter.png  Logo_YouTube.png    
 
 

Adrie Moulijn: "Zelfs kinderen komen naar me toe om te vragen of ik de vrouw van Coen ben"

Vandaag om 12:00  Coen Moulijn is zonder twijfel een van de beste nummers 11 die Nederland ooit heeft gekend. Elf jaar na zijn dood is de Feyenoord legende nog altijd op diverse manieren zichtbaar in Rotterdam. Weduwe Adrie Moulijn is daar trots op. "Coen wilde nooit iets negatiefs horen over Feyenoord." meer »


Yassine Abdellaoui wil na schietpartij verder als trainer: "Veel trainers zijn mooieverhalenvertellers"

Vandaag om 10:00  Acties maken. Tegenstanders dollen, zoveel mogelijk assists geven en scoren. Zo zag het leven van Yassine Abdellaoui twintig jaar geleden eruit. Na een lange afwezigheid keerde de 46-jarige voormalige linksbuiten van onder meer Willem II als trainer terug in de voetbalwereld. Bij De Volewijckers zorgde een schietpartij voor een valse start, nu vormt de coronacrisis een barrière. "Ik wil voetballers laten nadenken. Van Powerpointtrainers hebben we er in Nederland al genoeg." meer »


Spelers die pikante overstap maakten naar rivaal

Gisteren om 16:12  Wilfired Bony is terug in Nederland. En het is niet Vitesse waar hij zal terugkeren. Nee, hij gaat naar de aartsrivaal uit Nijmegen, NEC. Een pikante terugkeer voor de Ivoriaanse spits, maar hij is niet de eerste speler die gespeeld zal hebben voor twee rivaliserende clubs. meer »


De toptalenten van Bayer Leverkusen

Gisteren om 15:10  Bayer Leverkusen beleeft tot nu toe een uitstekend seizoen. De Duitse club staat derde en is vanwege frivool aanvallend voetbal een van de spraakmakers in de Bundesliga. Leverkusen doet dit met een piepjonge selectie. Alleen RB Leipzig en VfB Stuttgart beschikken over een jonger team in de Bundesliga. Deze twee factoren zorgen dus voor een hoop talenten. Hier een aantal toptalenten van Bayer Leverkusen uitgelicht. meer »


Dit zijn de kwartfinales van de Afrika Cup

26 januari 2022 22:55  Nadat Equatoriaal-Guinea woensdagavond sensationeel van Mali won, zitten de achtste finales van de Afrika Cup erop. We zagen een paar verrassingen in deze schifting, maar nu we de laatste week ingaan wachten ons nog wat heel interessante ontmoetingen. We bieden vast een overzichtje: dit zijn de kwartfinales op de Afrika Cup. meer »


Wat leerden we van Ivoorkust ? Egypte?

26 januari 2022 19:53  Dé kraker in de achtste finales van de Afrika Cup werd een tegenvaller voor de liefhebber. Ivoorkust – Egypte was een wedstrijd van kwalitatief hoog niveau, maar juist het ontbreken van de foutenlast maakte de twee uur durende slijtageslag een beproeving om doorheen te komen. Eigenlijk hadden ze na een minuut of twintig al met de strafschoppen kunnen beginnen. De Egyptenaren namen die vervolgens beter en haalden de kwartfinales. Wat leerden we? meer »


Samenvatting Marokko - Malawi

26 januari 2022 9:23  Malawi leek in de eerste helft op weg om voor elkaar te krijgen waar Geert Wilders al jaren van droomt: de Marokkanen naar huis sturen. Net zoals de Limburgse politici kreeg ook de ploeg van Malawi onder de streep niets voor elkaar. De Atlasleeuwen zegevierden en gaan richting de kwartfinale. Hier de samenvatting! meer »


Nederlanders over de grens: deze spelers schitteren in de 2.Bundesliga

25 januari 2022 16:00  In de rubriek Nederlanders over de grens richten we de schijnwerpers op Nederlandse spelers die aan een uitstekend seizoen bezig zijn in een buitenlandse competitie. Deze keer: John Verhoek, Ludovit Reis en Thomas Ouwejan in topvorm op het tweede niveau van Duitsland. meer »


Van amateur tot hoofdrol: Deze nieuwkomers doen het uitstekend in het profvoetbal

25 januari 2022 14:09  Voor enkele amateurspelers kwam afgelopen zomer een droom uit. Zij worden opgepikt door een club in het betaald voetbal. Voor enkele clubs bleek het een mislukt gokje, maar er zijn tot dusver ook vier spelers die een uitstekende indruk achterlaten. Een voorstelronde. meer »


Samengevat: de knotsgekke maandagavond op de Africa Cup in 5 momenten

25 januari 2022 10:34  De eerste vier achtste finales van de Africa Cup zijn gespeeld. De volgers van het toernooi kijken tot dusver hun ogen uit. Het ene bizarre moment wordt opgevolgd door de volgende onverwachte wending. Ook de maandagavond bood weer een hoop spektakel. meer »


Meer nieuws

24 januari 2022 9:22 Samenvatting PSV - Ajax (1-2)

20 januari 2022 19:31 De beste vrije transfers ooit

19 januari 2022 14:15 Waarom Union wel/geen kampioen wordt

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!