Home

Diamant sponsor

WELKOM BIJ ODIN '59

 

Om de voetbalactiviteiten op ons sportpark veilig te laten verlopen hebben wij een protocol opgesteld waar richtlijnen in staan om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Lees het protocol goed door, neem je eigen verantwoording, want we hebben elkaar (juist nu) keihard nodig.

 

ODIN '59 op social media :   

Logo_Facebook.png  Logo_Instagram.png  Logo_Twitter.png  Logo_YouTube.png    
 
 

Deze zes Nederlanders maakten een prachtige transfer naar de Ligue 1

1 augustus 2021 18:00  De voorbereidingen lopen op het einde en dat betekent dat we bijna weer kunnen gaan genieten van het nieuwe seizoen. In Frankrijk wordt het extra interessant, want in de Ligue 1 zijn er liefst zes nieuwe Nederlanders te bewonderen. Bij welke clubs zijn zij te bewonderen en wat is hun perspectief? meer »


Samenvatting VfB Stuttgart - FC Barcelona (0-3)

1 augustus 2021 12:00  Ronald Koeman zal tevreden terugkijken op de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart. FC Barcelona speelde onder aanvoering van veel talenten en Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay een prima pot. Er werd, mede door een prachtig doelpunt van Memphis, met 0-3 gewonnen. meer »


Deze talenten hopen op een doorbraak bij Feyenoord

1 augustus 2021 11:00  De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en daarin krijgen bij de Nederlandse topclubs talenten de kans om zich te bewijzen. Welke jongens zitten dicht tegen het eerste aan en mogen dromen van een doorbraak? Bij Feyenoord maken de volgende vijf talenten indruk. meer »


Samenvatting RB Leipzig - Ajax (1-1)

31 juli 2021 20:58  Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij voor Ajax en dus raakt de ploeg steeds meer compleet. Tegen RB Leipzig waren vrijwel alle internationals er weer bij en zij hielpen de Amsterdammers al snel aan de voorsprong dankzij Dusan Tadic. Uiteindelijk werd de voorsprong echter nog uit handen gegeven. meer »


Deze talenten hopen op een doorbraak bij Ajax

31 juli 2021 12:03  De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en daarin krijgen bij de Nederlandse topclubs talenten de kans om zich te bewijzen. Welke jongens zitten dicht tegen het eerste aan en mogen dromen van een doorbraak? Bij Ajax maken de volgende vijf talenten indruk. meer »


Deze oefenwedstrijden maken je weekend extra leuk

31 juli 2021 7:00  Het is weer weekend en omdat het nieuwe seizoen nog niet officieel begonnen is, is het voor de voetballiefhebbers toch een beetje behelpen met oefenwedstrijden. Dit weekend staan er echter wel een aantal erg aantrekkelijke oefenwedstrijden op de rol: zo spelen  Ajax en AZ tegen prestigieuze Duitse tegenstanders en nemen ploegen uit de Eredivisie het alvast tegen elkaar op. meer »


Patrik Schick maakt mooiste goal EURO 2020; winnares Lola Flohr mag prijs overhandigen

30 juli 2021 18:00  De namen zijn bekend. Patrik Schick heeft het mooiste doelpunt van EURO 2020 gemaakt. De international van Tsjechië ontvangt daarvoor een unieke trofee, die beschikbaar is gesteld door Gazprom. De winnaar werd gekozen door een internationale sportjury bestaande uit jonge journalisten uit de elf landen, die als gastheer dienden van het afgelopen EK. De deelnemende kinderen tussen twaalf en veertien jaar volbrachten diverse journalistieke activiteiten. De winnaar van elk land mag naar Zwitserland om de trofee persoonlijk aan Schick te overhandigen. Ook de Nederlandse winnaar dus: Lola Flohr. meer »


Interview Mark-Jan Fledderus: "Je begint met de belangrijkste bouwstenen"

30 juli 2021 14:00  Enigszins gechargeerd was het beeld van het technisch directeurschap er een van oudere mannen in maatpakken. Tegenwoordig wordt het technisch beleid bij Eredivisie-clubs veelal bepaald door eind dertigers en begin veertigers. Zoals Mark-Jan Fledderus bij FC Groningen. "Je bent op zoveel borden tegelijk aan het schaken." meer »


Interview OranjeLeeuwin en superspits Vivianne Miedema: "Records zijn om verbroken te worden"

30 juli 2021 12:00  Ze vierde twee weken geleden haar 25e verjaardag. Vivianne Miedema kan echter nu al een erelijst overleggen die uitpuilt met prijzen en records. Komende week wil ze daar op de Olympische Spelen graag nog een grote prijs aan toevoegen. Dan moet er straks gewonnen worden van de Verenigde Staten, haar honderdste (!) interland. Bovendien wil de spits van Arsenal haar alltime doelpuntenrecord in Oranje scherper stellen. "Maar eigenlijk kijk ik nooit naar mijn persoonlijke records. Alleen naar de gewonnen prijzen met mijn teams." meer »


Interview Tim Gilissen: "Ik dacht niet meteen: ik word technisch directeur"

30 juli 2021 10:00  Enigszins gechargeerd was het beeld van het technisch directeurschap er een van oudere mannen in maatpakken. Tegenwoordig wordt het technisch beleid bij Eredivisie-clubs veelal bepaald door eind dertigers en begin veertigers. Zoals Tim Gilissen bij Heracles Almelo. "Vroeger dacht ik: wat doet een technisch directeur nou eigenlijk?" meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!