Kabouters voetballen bij ODIN'59

Kabouters voetballen bij ODIN'59

24 mei 2016 8:45


Zaterdag 28 mei aanstaande vindt er bij ODIN’59 voor de vierde maal in successie de Kaboutervoetbal oefentraining plaats. Van 9.00 uur tot 10.00 uur mogen alle jongens en meisjes die minimaal 4 jaar oud zijn en / of geboren zijn in 2010, 2011 of 2012 komen voetballen op het hoofdveld. De training wordt georganiseerd door Ben Konijn, coördinator bij ODIN’59.

Ben Konijn: “Kaboutervoetbal bij ODIN’59 draait in de eerste plaats om plezier en om kennis te maken met het voetbalspel. Enthousiaste ouders begeleiden de kabouterwedstrijden en trainingen. De groep kabouters bij ODIN’59 bestaat uit zo’n 60 kinderen verdeeld over 6 teams met 2 tot 3 begeleiders / trainers. Ieder jaar zijn wij daarom op zoek naar enthousiaste ouders en misschien wel opa’s of oma’s om de kinderen training te geven. De teams hebben namen van échte voetbalnaties of voetbalclubs in plaats van nummers zodat kinderen ongemerkt op hun eigen niveau voetballen.  Als je kind meedoet aan de voetbaltraining op zaterdag 28 mei aanstaande en jullie besluiten komend seizoen lid te worden, dan ontvang je eenmalig een eigen bal, waarmee het seizoen door getraind wordt,  zowel thuis als op de training. De kleding wordt vanuit de vereniging  verzorgd. Schoenen en scheenbeschermers dienen wel zelf te worden aangeschaft. Je kan je aanmelden via kabouters@ODIN59.nl 

 

Heb je je aangemeld dan word je zaterdag 28  mei om 8.45 uur verwacht op het hoofdveld van ODIN’59. Trek je mooiste voetbaltenue aan en kom lekker meevoetballen bij ODIN’59!  

Voor meer informatie kijk dan op www.odin59.nl “.

 

Want ook kabouters voetballen bij ODIN’59!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!