Algemene info

Algemene info

De kantine, het kloppend hart van de vereniging.

kantine

 

Op zaterdat zijn veel vrijwilligers achter de bar en buffet actief om alles in goede banen te leiden en het iedereen naar de zin te maken. 

OPROEP!

Beste ouders / verzorgers / leden en andere betrokkenen,

Om aanstaand seizoen voor al onze leden weer vlekkeloos te laten verlopen, hebben we in de kantine nog wat assistentie nodig. 2 uurtjes van uw tijd op de zaterdagochtend en/of middag dat ons eerste elftal thuis speelt.

Op de zaterdagochtenden zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen bij het maken van broodjes, het klaarmaken van de bekertjes limonade voor de spelertjes en de voorbereidingen treffen voor “de frituur”. Op die ochtenden zoeken we vrijwilligers van 8.30 uur tot 10.30, en vrijwilligers van 10.30 tot 12.30 uur.

Op de zaterdagmiddagen dat het eerste elftal thuis speelt zoeken we vrijwilligers die ons tussen 15.00 uur en 17.00 uur willen assisteren achter de bar en in de keuken.

Vindt u het leuk om al onze bezoekers een “gesmeerde” ochtend en/of middag te bezorgen? Meldt u dan aan via vrijwilligers@odin59.nl of stuurt u even een mailtje naar uw “eigen” jeugdcoördinator.

Wij hopen op vele aanmeldingen, zodat we met elkaar kunnen laten zien dat ODIN ‘59 een club is voor de leden, maar vooral ook door de leden! Daarnaast is het ook harstikke leuk om een bardienst te draaien in de kantine!

Met vriendelijke groet,

De vrijwilligers van de kantine

 

Activiteiten

Wilt u een vergadering beleggen, neem dan EERST contact op met kantinezaken@odin59.nl. Dit geldt overigens voor alle ruimtes in het gebouw. De ruimte kan dan gereserveerd worden en zal dan zeker in de wintermaanden verwarmd zijn.


Tot ziens in de kantine van ODIN '59!
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!