Bestuursnieuws - ODIN'59

Bestuursnieuws

Bestuursnieuws

[UPDATE] Uitnodiging Buitengewone Algemene Ledenvergadering

17 mei 17:30  Het bestuur van HSV ODIN '59 nodigt u uit voor een Buitengewone Algemene Ledenvergadering welke, vanwege het kampioenschap van ons Tweede en de daaruit voortvloeiende deelname aan het het Kampioenschap van Nederland reserve hoofdklasse amateurvoetbal, is verplaatst naar 5 juni 2023. De aanvang is om 20:00 uur en de inloop is vanaf 19:30 uur. meer »


Sponsoroproep

19 maart 14:00   Nieuwsbrief ODIN'59 Sponsoroproep meer »


A-Selectie ODIN’59 voor volgend seizoen onzeker

27 januari 21:00  ODIN’59 moet, zoals het er nu naar uit ziet volgend seizoen op een andere manier omgaan met de A-selectie. Door het wegvallen van grote sponsoren, de gevolgen van corona en de hoge energieprijzen is de club, om gezond te blijven, genoodzaakt om op diverse posten te bezuinigen. meer »


Kerstgroet

24 december 15:30  Beste ODIN-ers, Gelukkig konden we dit seizoen weer starten met de trainingen en competities. Het ziet er naar uit dat dit zo blijft. Dat is fijn! We willen graag alle vrijwilligers, (ouders van) leden en sponsoren bedanken voor het afgelopen seizoen! We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2023. Met sportieve groet, Bestuur ODIN ‘59


Agenda Ledenvergadering 21 december 2022

17 november 21:00  De ledenvergadering is vastgesteld op woensdag 21 december, aanvang 20.00 uur in de kantine. Alle (ouders van) leden kunnen zich aanmelden bij de secretaris (Eveline Schram): secretaris@odin59.nl De agenda is inmiddels bekend en hieronder gepubliceerd. De stukken zijn ter inzage tijdens de ALV.meer »


NOODOPROEP ! [UPDATE]

12 november 20:00  Sportveldborden, of ook wel sponsorborden genoemd, zijn de perfectie manier om een bedrijf of merk te laten zien aan de hele omgeving.  Zo bereik je snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek én vergaart ODIN'59 inkomsten die, mede door de stijgende energieprijzen, heel hard nodig zijn.  Onze vereniging draait op dit moment slechts alleen door de enorme inzet van een handjevol vrijwilligers, maar die geweldige schouders dragen te veel lasten. Andermaal doet het bestuur een dringende oproep aan de leden, ouders en aan iedereen die op een of andere manier ODIN'59 een warm hart toedraagt om de organisatie binnen club te komen versterken. Een aantal zeer urgente vacatures hebben we alvast op een rijtje gezet. meer »


Ledenkaarten voor niet-spelende leden en vrijwilligers

14 oktober 23:00  In dit nieuwe seizoen 2022-2023, werd helaas het ODIN'59 Magazine niet meer gemaakt en verspreid. Daarin zaten voor iedereen de ledenkaarten voor dit seizoen. De jeugd heeft alle kaarten al ontvangen, evenals de senioren. Voor alle niet-spelende leden, en alle vrijwilligers die op een of andere manier bij de club berokken zijn, en die nog geen ledenkaart hebben ontvangen, is er de mogelijkheid zich melden bij: secretaris@odin59.nl, zodat we een afspraak kunnen maken om deze alsnog uit te delen. Met vriendelijke groet, Eveline Schram Secretaris ODIN’59


In memoriam Vic van Aanholt

19 september 20:30  Zaterdag jl ontvingen wij het droevige bericht dat Vic van Aanholt op 91-jarige leeftijd is overleden. Vic was een begenadigd voetballer en heeft in de beginjaren van de vereniging lange tijd in ons eerste elftal gespeeld. Daarnaast was hij bekend als de vader van Ron, die in de voetsporen van zijn vader was getreden, en van Jaap die al lange tijd actief is rond ons eerste elftal.meer »


In memoriam Henk Weert

31 maart 12:30  Deze week bereikte ons het bericht dat ons Erelid Henk Weert op 89-jarige leeftijd is overleden. Met het overlijden van Henk verliest ODIN ’59 een van die mensen die zich in het verleden vol overgave hebben ingezet voor de vereniging. In de jaren ’70 en ’80 heeft Henk zich in diverse functies verdienstelijk gemaakt voor ODIN ’59.meer »


Moet ODIN ’59 verhuizen?

25 november 10:15  Middels de nieuwsbrief willen we u graag regelmatig informeren, omdat we de vraag of ODIN ’59 nu moet verhuizen regelmatig te horen krijgen en omdat er in de pers wisselende berichten verschijnen. In het Magazine van ODIN ‘59, dat aan het begin van het seizoen verschenen is, hebben we verslag gedaan van de ontwikkelingen rondom ons sportpark gedurende de afgelopen viereneenhalf jaar. Dit jaar werd besloten om met een projectgroep aan de slag te gaan. Deze projectgroep moest, in samenspraak met alle gebruikers en bewoners van het gebied Tolhek, Oud-Haerlem en Assumburg, onderzoeken hoe het gebied heringericht kon worden. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!