Bestuursnieuws

Bestuursnieuws

In memoriam Vic van Aanholt

19 september 20:30  Zaterdag jl ontvingen wij het droevige bericht dat Vic van Aanholt op 91-jarige leeftijd is overleden. Vic was een begenadigd voetballer en heeft in de beginjaren van de vereniging lange tijd in ons eerste elftal gespeeld. Daarnaast was hij bekend als de vader van Ron, die in de voetsporen van zijn vader was getreden, en van Jaap die al lange tijd actief is rond ons eerste elftal.meer »


In memoriam Henk Weert

31 maart 12:30  Deze week bereikte ons het bericht dat ons Erelid Henk Weert op 89-jarige leeftijd is overleden. Met het overlijden van Henk verliest ODIN ’59 een van die mensen die zich in het verleden vol overgave hebben ingezet voor de vereniging. In de jaren ’70 en ’80 heeft Henk zich in diverse functies verdienstelijk gemaakt voor ODIN ’59.meer »


Moet ODIN ’59 verhuizen?

25 november 10:15  Middels de nieuwsbrief willen we u graag regelmatig informeren, omdat we de vraag of ODIN ’59 nu moet verhuizen regelmatig te horen krijgen en omdat er in de pers wisselende berichten verschijnen. In het Magazine van ODIN ‘59, dat aan het begin van het seizoen verschenen is, hebben we verslag gedaan van de ontwikkelingen rondom ons sportpark gedurende de afgelopen viereneenhalf jaar. Dit jaar werd besloten om met een projectgroep aan de slag te gaan. Deze projectgroep moest, in samenspraak met alle gebruikers en bewoners van het gebied Tolhek, Oud-Haerlem en Assumburg, onderzoeken hoe het gebied heringericht kon worden. meer »


ODIN ’59 investeert in jeugdspelers

16 januari 15:00  We willen dit bericht van vorig jaar nogmaals onder de aandacht brengen. Al langere tijd is de technische commissie (TC) van ODIN ’59 bezig met het verder ontwikkelen van het jeugdvoetbalbeleidsplan. Ontwikkelen en opleiden van jeugdspelers is de visie van onze club. Daar wordt breed op ingezet door onze jeugdtrainers (intern) te scholen en te begeleiden of ze een KNVB-opleiding te laten volgen. Dit alles doen we om onze jeugdspelers ieder op zijn/haar niveau zo goed mogelijk te ontwikkelen en op te leiden, voor zowel selectie als breedtesport.meer »


In memoriam Nico Smit

30 december 23:00  Vandaag bereikte ons het bericht dat ons ere-lid Nico Smit op 29 december, op 86-jarige leeftijd, is overleden. Met dit overlijden verliest ODIN ’59 een clubman-pur-sang, die 57 jaar lid was en ruim 40 jaar in allerlei functies actief was voor de vereniging. Hij begon in 1963 als voetballer bij de selectie, maar al snel werd de aandacht verlegd naar de jeugd, hij werd lid van het jeugdbestuur en was bij diverse jeugdteams actief als elftalleider en als trainer. meer »


ODIN '59 Nieuwsbrief nummer 2 - 14 oktober 2020

14 oktober 23:00  Als het goed is heeft u in uw mailbox de ODIN'59 Nieuwsbrief ontvangen. In deze Nieuwsbrief willen wij de leden informeren over allerlei zaken die binnen de vereniging spelen en die voor de leden van belang of interessant zijn om te weten. Voor diegenen die de mail niet hebben ontvangen zetten we hem hierbij online.meer »


ODIN '59 Nieuwsbrief nummer 1 - 23 september 2020

23 september 22:15  Als het goed is heeft u in uw mailbox de ODIN'59 Nieuwsbrief ontvangen. In deze Nieuwsbrief willen wij de leden informeren over allerlei zaken die binnen de vereniging spelen en die voor de leden van belang of interessant zijn om te weten. Voor diegenen die de mail niet hebben ontvangen zetten we hem hierbij online.meer »


Nieuwsbrief 6, 16 juni 2020

17 juni 21:15  Vandaag heeft u via de mail de laatste nieuwsbrief van dit seizoen ontvangen, voor de geïnteresseerden zetten wij deze nieuwsbrief hier online. meer »


Nieuwsbrief nr. 5, 16 mei 2020

17 mei 21:00  Vandaag heeft u via de mail de laatste nieuwsbrief ontvangen, voor de geïnteresseerden zetten wij deze nieuwsbrief hier online.meer »


Belangrijk nieuws over hervatting jeugdtrainingen

29 april 21:45  Beste Coördinatoren, trainers, begeleiders, spelers en ouders, We mogen ons complex weer openstellen voor beperkte voetbalactiviteiten en dus mogen we weer trainen! Dit doen we wel onder bepaalde voorwaarden met inachtneming van de veiligheid, bezetting, risicobeperking en controle. Vanaf donderdag 30 april wordt het complex opengesteld om weer te gaan trainen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!