Jeugdcommissie - ODIN'59

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie


Contactpersonen:

FUNCTIE/TAKEN NAAM EMAIL
Voorzitter Jeugd Dieuxdonnée Denneman jeugdvoorzitter@odin59.nl
Hoofdcoördinator Dico van Dijk Jo13@odin59.nl
Technisch Jeugdcoördinator Robert Koper tcjeugd@odin59.nl
Activiteitencommissie Natalie Jansen & Cheryl Lina activiteiten@odin59.nl
Toernooi-commissie VACANT toernooien@odin59.nl
Ledenadministratie Annelies Windmann ledenadministratie@odin59.nl
     
Coördinatoren    
Jo-23   TC@odin59.nl
JO-17/18/19 Martin Crezee Bovenbouw@odin59.nl 
JO-16 Sonja Groen Jo16@odin59.nl
JO-15 Dico van Dijk Jo15@odin59.nl 
JO-14 Vacant Jo14@odin59.nl
JO-13 Dico van Dijk Jo13@odin59.nl
JO-12 Saskia Tekstra Jo12@odin59.nl
JO-11 Dave van Geerenstein / Michael Mens Jo11@odin59.nl
JO-10 Jan van de Kolk/ Leon Lasker Jo10@odin59.nl
JO-09 Martiene Veraart Jo9@odin59.nl
JO-08 Remco Sloep Jo8@odin59.nl
JO-07 & Kabouters Jeroen van Schaik Jo7@odin59.nl
Meiden  Suzanne van Egmond Meiden@odin59.nl
     


De Jeugdcommissie streeft naar een goede jeugdadeling en - opleiding en neemt hierbij als leidraad het door ODIN '59 opgestelde Jeugdbeleidsplan. Dit plan kunt u hier downloaden.

Jeugdtoernooi? Pak die laatste tickets....

21 april 9:00  De jeugdtoernooien in april, mei en juni lopen aardig vol. Wil je nog meedoen? Raadpleeg dan nu de toernooikalender!meer »


Sponsoroproep

19 maart 14:00   Nieuwsbrief ODIN'59 Sponsoroproep meer »


Na twee jaar afwezigheid…Het ODIN’59 JO8/JO9 Herfstkamp

28 oktober 22:00  Na 2 jaar afwezigheid was het eindelijk weer zover Herfstkamp ODIN ‘59. Twee dagen plezier met 56 enthousiaste kids, heel veel voetballen, een stormbaan, een pannakooi, penalty’s nemen tegen een echte ex-prof keeper namelijk Phil van den Broek, trainen met Goal Events, bingorondes, trainen met de mannen van ODIN 1, voetbalquiz, slapen in de kantine en een bezoek aan het AZ-stadion. Oftewel, een kamp die ze niet snel meer zullen vergeten!meer »


JO12-2 pakt eerste periodetitel

10 oktober 16:00  De spelers van JO12-2 hebben een goede eerste start van het seizoen gespeeld. Ze zijn afgelopen zaterdag ruimschoots periodekampioen geworden. Dat moest natuurlijk gevierd worden met wat lekkers op de club. Goed gedaan mannen en ga zo door !!meer »


Samen naar Sina Voetballab

8 oktober 20:15  Dit najaar brengen alle jeugdteams weer een bezoek aan het sport revalidatiecentrum Sina voor een eerste sporttest. Sina Voetballab test aan de hand van meerdere sportelementen de bewegingspatronen van het lichaam. Wat werkt goed of juist niet optimaal samen? Hoe plaats je bijvoorbeeld je knie bij het afzetten tijdens een sprint, sprong of wending? Kan de manier waarop je beweegt zorgen voor overbelasting, past het beeld bij je groeifase of is dat afwijkend? Iedere speler ontvangt persoonlijk de resultaten van de test inclusief een kort advies en uitleg wat je met de resultaten kunt doen. Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar info@voetballab.com. Sina is gevestigd aan De Waterland 12 te Beverwijk.


Inschrijving jeugdtoernooien gestart

2 oktober 21:00  Het lijkt ver weg maar de inschrijving voor jeugdtoernooien vanaf het voorjaar van 2023 is weer gestart. Wil je als team ook eens voetballen in Zuid-Limburg, Groningen of - iets dichterbij - Haarlem of Castricum - geef je je via je trainer of elftalbegeleider dan op voor een toernooi. Wie weet staat ook jullie team volgend jaar met een cup-met-grote-oren in de krant. Meer informatie vind je bij de Toernooikalender.meer »


Indeling jeugdteams onderbouw

5 juni 15:15  Er wordt hard gewerkt aan de concept-indeling van de teams voor aankomend seizoen, deze indeling is nog niet definitief en kan nog gewijzigd worden.. De conceptindeling voor de JO10,JO11,JO12,JO13 en JO14 is gemaakt. Aan de conceptindeling voor de JO8 en JO9 wordt nog hard gewerkt. meer »


Inleveren Teamkleding en Presentatie pakken

26 mei 18:15  Beste Trainers/Leiders, We gaan weer starten met het inleveren van de teamtenues en de presentatiepakken. Hier hebben we jullie hulp bij nodig.meer »


Hatim aangenomen bij AZ

25 maart 10:00  We willen Hatim Elfargoussi van JO10-1 van harte feliciteren met zijn overstap naar AZ JO11-1 aankomend seizoen. Nadat Cosmo Veken vorig seizoen de overstap maakte naar Ajax, is Hatim de tweede speler uit deze talentvolle lichting die de overstap maakt naar een BVO. meer »


ODIN ’59 investeert in jeugdspelers

16 januari 15:00  We willen dit bericht van vorig jaar nogmaals onder de aandacht brengen. Al langere tijd is de technische commissie (TC) van ODIN ’59 bezig met het verder ontwikkelen van het jeugdvoetbalbeleidsplan. Ontwikkelen en opleiden van jeugdspelers is de visie van onze club. Daar wordt breed op ingezet door onze jeugdtrainers (intern) te scholen en te begeleiden of ze een KNVB-opleiding te laten volgen. Dit alles doen we om onze jeugdspelers ieder op zijn/haar niveau zo goed mogelijk te ontwikkelen en op te leiden, voor zowel selectie als breedtesport.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!