Missie, visie, organogram, statuten - ODIN'59

Missie, visie, organogram, statuten

Missie, visie, organogram, statuten

Missie
ODIN ’59 is een gastvrije en maatschappelijk betrokken voetbalvereniging, waar de leden zich thuis voelen en waar zij trots op kunnen zijn. Er kan zowel recreatief als prestatief gesport worden.

Betrokken leden en vrijwilligers zetten zich samen in om de organisatie en de accommodatie in optimale staat te houden.

Sportiviteit en respectvol met elkaar omgaan staan hoog in het vaandel, zowel in het veld als in de dagelijkse omgang met elkaar.

Visie
Bij ODIN ’59 wordt de voetbalsport op elk niveau met plezier bedreven.

Binnen het selectievoetbal gebeurt dat ambitieus en resultaatgericht om op zo een hoog mogelijk niveau te kunnen spelen. Niet-selectieteams nemen op een passend niveau deel aan de competitie. 

Er wordt naar gestreefd dat de jeugdopleiding qua niveau goed aansluit op de seniorenselectie, voetballen op zo hoog mogelijk niveau met zo veel mogelijk eigen jeugd is het uitgangspunt.

Een vereniging met de grootte van ODIN ’59, ruim 800 leden, kan alleen functioneren als de leden en de ouders van jeugdleden zich betrokken voelen bij de organisatie en daar hun steentje aan bijdragen. Samen de vereniging vorm geven en nieuwe initiatieven ontwikkelen maakt de vereniging sterker.

Een goede organisatiestructuur met de juiste mensen op de juiste plek, een financieel gezonde organisatie en een open cultuur waarin men elkaar met respect behandelt maken ODIN ’59 tot een vereniging om trots op te zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!