Algemene info - ODIN'59

Algemene info

Algemene info

Geachte geïnteresseerde, 

Wat is dat nou die Businessclub van ODIN ’59? Wij horen die vraag af en toe voorbij komen en willen daarom graag op deze wijze de Businessclub van ODIN ’59 bij u bekend maken, want wat doen wij nu eigenlijk?

Na het kampioenschap van ODIN ’59 in de eerste klasse, hebben een aantal sponsoren onder leiding van Bertus Berghuis de koppen bij elkaar gestoken en de Businessclub opgericht.

De businessclub is een club van individuele personen, middenstanders en ondernemers die de vereniging ODIN ’59 een warm hart toedragen. Lidmaatschap voor onze club is laagdrempelig en de leden en ODIN ’59 krijgen hier veel voor terug. Mede hierdoor mogen wij ons een nog steeds groeiend ledenaantal verheugen (momenteel 37leden!) en groeit het enthousiasme om daadwerkelijk een structurele (financiële) bijdrage aan ODIN ’59 te leveren.

Bij oprichting hebben wij besloten 50% van ons lidmaatschapsgeld terug te laten vloeien naar ODIN ’59. Niet naar de selectie, niet naar de kabouters maar naar de club. De besteding van het geld wordt door ons voorgesteld en overgenomen door het bestuur. De businessclub wil graag dat de voetballers (de leden dus) van ODIN ’59 zich thuis voelen bij hun club. Dat betekent een kwalitatief goede training, een representatieve accommodatie en een helpende hand aanreiken en krijgen. Hierdoor wordt de club naar een hoger niveau getild, leden raken meer en meer betrokken bij het wel en wee van hun cluppie  en komt het voetbal in alle teams ten goede.   

Heeft u ideeën of suggesties waar geld aan besteed zou kunnen worden? Laat het ons weten! businessclub@odin59.nl  De businessclub voegt dus iets toe, en dus is ook “Ons Doel Is Nuttig”.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste betrokken leden die voor een bijdrage van € 250,00 (netto) onze Businessclub willen versterken. Uw lidmaatschap levert u twee seizoenskaarten op, toegang tot de bestuurskamer tijdens thuiswedstrijden van het eerste, een uitbreiding van uw sociale en zakelijk netwerk en minimaal twee bijeenkomsten op speciale en onverwachte locaties per seizoen.

Hebben wij u enthousiast genoeg gemaakt over onze Businessclub en vindt u het leuk om samen met ons ODIN ’59 te versterken? Stuur dan een mail naar businessclub@odin59.nl met uw naam en telefoonnummer wij nemen dan contact met u op.

Graag tot ziens bij ODIN ’59!

Namens het bestuur:
Wilco Verschoor,
Cees vd Roer
Bob Kleijne

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!