Nieuws van de Sponsorcommissie - ODIN'59

Nieuws van de Sponsorcommissie

Nieuws van de Sponsorcommissie

Sponsoroproep

19 maart 14:00   Nieuwsbrief ODIN'59 Sponsoroproep meer »


Kledingsponsor presenteert nieuwe clublijn

12 juli 12:00  Onze kledingsponsor Intersport Veldhuis presenteert een nieuwe clublijn voor ODIN’59! Profiteer meteen met 30% KORTING op deze twee actiepakketten!! Alle kleding hangt in de winkel... van t-shirts, jasjes, korte en lange broeken en nog veel meer!meer »


Chateau Marquette nu officieel Brons sponsor van ODIN'59

23 september 19:30  Het is niet helemaal nieuw, maar nadat Chateau Marquette halverwege het vorige seizoen instapte als Brons sponsor, werd afgelopen zaterdag, voorafgaande aan de wedstrijd tegen Jong Almere City, het contract ondertekend. Voor de komende drie seizoenen zal Chateau Marquette ODIN'59 ondersteunen.meer »


SINA Voetballab officieel ODIN ’59- Zilversponsor

11 april 20:45  Het was al eerder bekend, sinds december is SINA Voetballab Zilversponsor van ODIN ’59 en speelt het eerste team met het logo van SINA op de mouw. Maar door allerlei oorzaken was het nog niet tot het ondertekenen van het contract gekomen.meer »


Nieuws van onze kledingsponsor: "Wij zijn er voor nieuwe speelplaatsen"

20 februari 19:30  Bij Intersport Veldhuis kunnen consumenten nu hun oude sportschoenen inleveren. Deze worden gerecycled en deels hergebruikt voor nieuwe toepassingen, wat een bijdrage levert aan de reductie van afval.meer »


INRUSH nu officieel de eerste Diamant-sponsor van ODIN‘59

29 oktober 18:15  Afgelopen zaterdag werd het sponsorcontract met INRUSH officieel bevestigd. Vlak voor het begin van het seizoen hadden ODIN’59 en INRUSH elkaar gevonden en toegezegd met elkaar in zee te gaan. Diamant-sponsor, de hoofdsponsor, is een nieuw begrip bij de Heemskerkse voetbalclub. Na het aflopen van de sponsoring door de vorige hoofdsponsor, OHV, is er een nieuw sponsorbeleid ontwikkeld en de samenwerking met INRUSH is het eerste succes daarvan. meer »


Maandag - Wasdag. Reclameborden weer spic en span

22 oktober 13:00  ODIN’59 is zuinig op zijn sponsoren. Het mooie najaarsweer is bij uitstek geschikt om de reclameborden langs het hoofdveld weer eens flink op te poetsen. Voorzitter van de sponsorcommissie Bertus Berghuis maakt samen met Hans Kamphuis en Ab Arends persoonlijk de borden schoon. meer »


Knallende Mega magazijn opruiming

16 oktober 11:15  Kledingsponsor Intersport Veldhuis ruimt op met een grote Mega Magazijn Opruiming. Vanaf woensdag 17 oktober dus heel veel koopjes t/m 70% korting!meer »


Speciale actie bij kledingsponsor Intersport Veldhuis

19 augustus 12:00  Alle leden van ODIN'59 krijgen tot 31 oktober bij Intersport Veldhuis 10 % korting op hun teamkleding, voetbalschoenen en accessoires. meer »


Poststaalbouw te Velsen-Noord doneert reparatie jeugddoeltjes ODIN'59

25 mei 16:15  Ton de Ree, supporter van ODIN’59 en een lang verleden bij de club als jeugdleider/assistent scheidsrechter, is werkzaam bij Poststaalbouw te Beverwijk. Toen er met Ton contact werd gemaakt voor de reparaties van de jeugddoeltjes met betrekking tot scheuren en zelfs breuken in de diverse lassen, heeft hij ervoor gezorgd dat het bedrijf waar hij werkzaam is, deze reparaties op zich neemt. Grote klasse!!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!