Besturen ADO’20 en ODIN’59 maken nader kennis

4 november 2017 18:00

^sg

De jaarlijkse bijeenkomst tussen de buurverenigingen ADO’20 en ODIN’59 vond vrijdagavond 3 november plaats in café Ons Plein op het Gildeplein te Heemskerk. De kersverse voorzitter van ODIN’59, Jacinta Lieuwes maakte daarbij officieel kennis met ADO’20 voorzitter Jos Beerse.

Zij spraken op deze gezellige vrijdagavond over een sterkere samenwerking. Ze deelden hun ervaringen over het werken met een nieuw bestuur en het spelen in de Derde Divisie.

Groei van de jeugd

Het gesprek ging ook over onze jeugd en de groei die we daarin beiden beogen. Jos Beerse, voorzitter van ADO ’20, gaf daarbij aan dat hij ziet dat er significante aanwas is bij ODIN ’59. Zeker wat de jeugd betreft. De jeugd is de toekomst. Daar zijn beide besturen het over eens. Waarbij een succesvolle doorgroei naar de senioren ook van levensbelang is om een succesvolle vereniging te zijn en te blijven. In beiden moeten we veel energie steken en aandacht steken.

Tolhek en gesprek met gemeente

Natuurlijk werden ook de ontwikkelingen in het dossier Tolhek niet ongemoeid gelaten. Wethouder Aad Schoorl was deze vrijdagavond ook aanwezig, samen met enkele gemeenteraadsleden. Zij luisterden nogmaals naar de geluiden uit beide verenigingen om deze mee te kunnen nemen naar het gemeentebestuur. Uit het gesprek kwam naar voren dat beide verenigingen goed op de kaart staan bij de gemeenteraad van Heemskerk. Aan het einde van de bijeenkomst bedankten beide besturen de heer Schoorl en gemeenteraadsleden voor hun aanwezigheid en getoonde belangstelling.

Maatschappelijke functie

Wethouder Schoorl gaf de besturen nog te kennen dat zij met hun verenigingen een belangrijke maatschappelijke positie vervullen binnen de Heemskerkse gemeenschap. Beide voorzitters beaamden dat. De avond werd afgesloten zoals dat bijna hoort in de voetballerij, met een drankje. Waarbij de beide bestuursvoorzitters de leden van de gemeenteraad en wethouder Aad Schoorl bedankten voor hun aanwezigheid. 
Het ODIN'59 bestuur bedankt ook sponsor van ODIN'59, Marcel van Café Ons Plein, voor het ter beschikking stellen van ruimte voor dit overleg. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!