Een nieuwe hoofdsponsor voor ODIN‘59

20 april 2018 10:15

JdV

Na dit seizoen komt er een eind aan het hoofdsponsorschap van OHV.
Negen jaar is het bedrijf van Hans Rosenberg hoofdsponsor geweest en dat heeft heel veel betekend voor de vereniging. Mede dankzij de financiële ondersteuning van OHV is het mogelijk geweest om met ons eerste team naar de top van het amateurvoetbal te groeien. Een succes dat uitstraalt over de hele vereniging.

Maar aan alle goede dingen komt eens een eind en zo is het ook met de sponsoring van OHV. Wij zijn Hans en OHV dankbaar voor deze jarenlange financiële ondersteuning. Op een later tijdstip zullen we op gepaste wijze afscheid nemen.

Ondertussen zijn er al wat oriënterende gesprekken geweest met mogelijk nieuwe sponsors, maar dat heeft nog niet direct tot concrete afspraken geleid. We zijn op zoek naar één of meerdere bedrijven die bereid zijn om als hoofd- of co-sponsor een bijdrage aan het selectievoetbal te willen doen. Uiteraard staat daar het een en ander tegenover.

Ons eerste team speelt op landelijk niveau en heeft dan ook, zeker in de regionale pers, veel publiciteit, waarbij de naam van de sponsor regelmatig duidelijk in beeld komt.

Heeft u een bedrijf en draagt u ODIN’59 een warm hart toe, of weet u iemand die eventueel geïnteresseerd is in het sponsoren van ons eerste team, neem dan contact op met Roland Fasel, bestuurslid Commerciële Zaken (tel. 06 26374623) of met Richard Jonker (tel. 06 53636310), teammanager.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!