Trainers geslaagd bij ODIN’59

3 mei 2018 16:00


Dit seizoen hebben we er binnen ODIN’59 weer een 2-tal gediplomeerde trainers bij. Huib Dekker (37 jaar) en Erol Karakas (44 jaar) hebben met succes de UEFA C (TC3) opleiding van de KNVB afgerond. Beide trainers hebben het afgelopen seizoen stage gelopen bij de JO19-1 van ODIN’59.

Trainer JO19-1 en tevens stagebegeleider Richard Klijn over beide trainers:  Ik heb geen moment getwijfeld toen Huib en Erol bij mij kwamen met de vraag of ze stage konden lopen bij de JO19-1. Het is een verrijking voor de groep om met trainers te werken die volop in ontwikkeling zijn en worden geschoold conform de structuur  en richtlijnen van de KNVB.

Het enthousiasme waarmee beide heren het afgelopen seizoen actief zijn geweest bij de JO19  was fantastisch. Ondanks dat beide naast het volgen van de opleiding ook nog verplichtingen hadden, Huib als vader van 2 voetballende zoontjes bij ODIN’59 en Erol als jeugdtrainer van ODIN’59 JO15-2, deden ze er alles aan om ook bij de trainingen en wedstrijden van de JO19-1 aanwezig te zijn. Ik ben trots en heb erg veel respect voor beide trainers die enorme stappen hebben gemaakt in hun ontwikkeling als trainer. Huib en Erol langs deze weg nogmaals van harte  gefeliciteerd en een hele fijne tijd bij onze mooie vereniging ODIN’59.

Beide trainers zullen volgend seizoen samen met de TC van ODIN’59 de jeugdopleiding verder uitbouwen en ontwikkelen. Huib als trainer van JO11-1 en Erol als trainer van de JO15-2.

De trainers zelf aan het woord:

Huib Dekker:

Afgelopen seizoen was mijn oudste zoon Thijs topper van de week bij ODIN’59 – DVS’33. Na afloop van de wedstijd sprak ik uitgebreid met Louis de Bruijne over de sterke ontwikkeling van de ODIN’59 jeugd, waarin Louis aangaf dat ik als oud eerste elftalspeler hier ook een steentje aan kan bijdragen door te beginnen met mijn TC3 opleiding (immers een goed paard maakt nog geen goede ruiter). Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Dit seizoen heb ik de mogelijkheid gekregen om als assistent-trainer aan te sluiten bij JO19-1 met oud teamgenoot Richard Klijn als hoofdtrainer en tevens mijn stagebegeleider voor mijn TC3.  De JO19-1 is een sterk en leergierig collectief met twee tot drie spelers die de potentie hebben om via het 2e elftal het vlaggenschip van ODIN’59 te bereiken. Gedurende dit seizoen heeft ODIN’59 mij op alle fronten geweldig geholpen om mezelf te ontwikkelen tot trainer en daarvoor wil ik ODIN’59 en in het bijzonder Richard plus de spelers van JO19-1 voor bedanken. 

Erol Karakus:

Als ik even terug kijk denk ik wat een druk,  druk maar super leuk en spannend seizoen.  Ik ben super trots dat ik bij ODIN’59 mijn KNVB diploma heb mogen halen, een leuke warme club. Ik moet wel zeggen dat ik onder begeleiding van mijn stagebegeleider Richard Klijn veel ervaring heb opgedaan. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en volgende seizoen ga ik ODIN’59 JO15-2 trainen en coachen, hier heb ik heel veel zin in. Via deze weg wil ik Richard en de spelers van  ODIN’59 JO19 bedanken dat ik stage mocht lopen voor mijn KNVB opleiding.

Voor volgend seizoen kunnen we met name bij de JO19 nog wel wat enthousiaste spelers gebruiken. Lijkt het je leuk om bij ODIN’59 te komen voetballen? Heb je behoefte aan een proeftraining bij de JO19 dan kan je contact opnemen met de coördinator, jo19@odin59.nl

Inschrijvingen gaan via de ODIN’59 website, www.ODIN59.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!