ODIN ’59 – Nieuwsbrief Nummer 1B – 6 augustus 2019

ODIN ’59 – Nieuwsbrief Nummer 1B – 6 augustus 2019

6 augustus 2019 21:45


Deze Nieuwsbrief vindt u, met een iets andere inhoud, ook in de enveloppe die u binnenkort bezorgd krijgt.

 Nieuwsbrief ODIN'59
nummer 1b – 8 augustus 2019
Deze Nieuwsbrief vindt u, met een iets andere inhoud, ook in de enveloppe die u binnenkort bezorgd krijgt.Juist adres?


Aan het eind van het vorig seizoen is nog eens een oproep gedaan om er voor te zorgen dat u met het juiste adres in de ledenadministratie staat. Staat uw goede adres er niet in, dan zult u deze enveloppe ook niet thuisbezorgd hebben gekregen.

Gelukkig hebben meerdere leden alsnog hun adreswijziging doorgegeven, maar niet iedereen.

U kunt dat nog doen via de ledenadministratie, graag zo spoedig mogelijk, dan ontvangt u de enveloppe met Magazine en ledenkaarten netjes thuisbezorgd.

Het Magazine

Het Magazine wordt bij alle leden voor aanvang van het seizoen thuisbezorgd. Dat gebeurt door zo een 25 vrijwilligers, zij doen dat op een moment dat zij daar tijd voor hebben, soms voor of soms na hun vakantie. Vanaf 13 augustus worden ze bezorgd, in iedere geval voor 31 augustus.

De Ledenkaarten

Dit jaar zijn het rode Ledenkaarten, alleen op vertoon van deze kaart heeft u op zaterdagmiddag bij de thuiswedstrijden van ODIN ’59 gratis toegang tot het park.

De jeugd heeft altijd vrij toegang, ouders mogen gebruik maken van de zwarte entreekaarten, zij hoeven dan slechts de helft van de normale toegangsprijs te betalen, € 3,00 i.p.v. € 6,00

Het is beslist noodzakelijk dat u uw ledenkaart toont als u op zaterdagmiddag een thuiswedstrijd wilt bezoeken, hou hem dus bij de hand. De oude kaarten, van het vorige seizoen, zijn alleen nog geldig bij de bekerwedstrijd op 17 augustus.

Contributie

Eind juli is de eerste incasseringsronde geweest. Heeft u betaald? Prima. Nog niet betaald, maak het in orde of maak een afspraak zoals eerder aangegeven.

Opzeggen lidmaatschap

N.a.v. het bericht over de contributiebetaling komen er reacties binnen dat men geen lid meer is, “Ik heb het in januari al tegen de leider gezegd” of zo iets. Dat kan niet. Opzeggen van het lidmaatschap doe je voor 1 juni middels een bericht aan de ledenadministratie.

Iedereen die zijn/haar lidmaatschap niet voor 1 juni opgezegd heeft of overschrijving heeft aangevraagd is formeel lid en moet derhalve contributie betalen.

Nu ga ik ook wat doen!

Aan het begin van het seizoen zijn er altijd nog enkele vacatures. We kunnen nog tal van vrijwilligers gebruiken voor diverse werkzaamheden. Maak van het nieuwe seizoen uw seizoen, wordt vrijwilliger bij ODIN ’59. Informatie? Aanmelden? Stuur een mail naar voorzitter@odin59.nl 

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!