Selectienieuws | 15 basisspelers verlengen bij ODIN ’59

8 februari 2021 6:45


Je kunt het je, terwijl de natuur de sportvelden met een dikke laag sneeuw bedekt en de gevolgen van het coronavirus het voetbal nog steeds in de wurggreep heeft haast niet voorstellen, maar de werkzaamheden van de technische staf gaan gewoon door. Op de achtergrond wordt er druk gesleuteld aan de samenstelling van de selectie voor 2021-2022 en we zijn verheugd te kunnen melden dat van de huidige selectie er inmiddels 15 spelers hun overeenkomst met ODIN ’59 hebben verlengd.

In samenspraak met de toekomstige hoofdtrainer Alex Geernaert is de TC erin geslaagd om de overeenkomsten met Romain de Jong (k), Sersinio Profijt (k), Joost Meendering (k), Geoffrey Akwasi Acheampong, Mouad Ben Chekh, Maurice Blokzijl, Lars Boekel, Tom de Groot, Dustin Mijnders, Mart Willemse, Nick Burger, Niels Jager, Ahmed Al Mahdi, Luke Vahle en Thom de Vries met een jaar te verlengen.

Met een paar spelers wordt nog overlegd. 

Vijf spelers zullen aan het eind van dit seizoen de club verlaten: Jim Hulleman en Koen Tros gaan naar Koninklijke HFC, Nicky Eekhout en Jason Halman vertrekken naar VVSB en Piet Halman begint aan een buitenlandse stage in Zweden.

Routinier Niels Buijs stopt met selectievoetbal en gaat zich richten op zijn maatschappelijke carrière bij de politie. Hij zal zich wel (waar mogelijk) blijven inzetten voor de vereniging. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!