Gezocht: jeugdkleding sponsors

16 april 2021 7:00


Beste leden, supporters en betrokken ODINners,

ODIN ’59 wil alle jeugdteams in een nieuw tenue steken. Dit geeft de vereniging een mooie uitstraling naar buiten toe en daarvoor zijn we op zoek naar ondernemers die shirtsponsor willen worden.

Heeft u een eigen bedrijf of kent u iemand met een eigen bedrijf? Bent u op zoek naar interessante commerciële mogelijkheden en wilt u een mooie maatschappelijk bijdrage leveren aan onze jeugd, dan is dit een unieke kans om samen te werken met onze mooie club. Als sponsor van ODIN ’59, denken wij altijd met u mee over mogelijkheden waarbij zowel uw bedrijf, de club als de leden kunnen profiteren van een mooie samenwerking; ook dit is verenigen!

Waarom jeugdsponsor worden bij ODIN ’59?
Bij ODIN ’59 wordt de voetbalsport op elk niveau met plezier bedreven. Als voetbalvereniging staan wij midden in de Heemskerkse gemeenschap. Wij zijn al ruim 60 jaar een begrip in Heemskerk en staan bekend als een gastvrije en sociale club, waar meer dan 900 leden voetballen. ODIN ’59 is inmiddels één van de grootste amateurclubs in de regio.

Ons vlaggenschip speelt Derde Divisie en is door haar bekeravonturen tegen FC Emmen, SC Heerenveen en Vitesse in de afgelopen jaren inmiddels ook landelijk bekend. Wij hebben de ambitie om onze jeugdopleiding verder te ontwikkelen en op een zo hoog mogelijk podium te voetballen, zodat het niveau goed aansluit op de seniorenselectie. Het uitgangspunt is en blijft: om met zo veel mogelijk leden uit onze eigen jeugd in de seniorenselectie te spelen. Hoe mooi is het om als ondernemer deze ambitie samen met ODIN ’59 waar te maken. Daarnaast laat u als sponsor van ODIN ’59 zien dat uw bedrijf betrokken is met de gemeenschap van Heemskerk.

Hoe werkt het?
Een jeugdteam van ODIN ’59 draagt voor vier jaar lang uw bedrijfsnaam op onze geelblauwe shirts voor een bedrag van €1159,- (excl. BTW en inclusief de éénmalige drukkosten á €159). Dat is dus nog geen €300 per jaar. Meerdere ondernemers hebben al aangegeven een jeugdteam te sponsoren, daar zijn we hartstikke blij mee, maar er kunnen er nog meer bij. Dus mis deze unieke kans niet!

  • U betaalt in twee keer: 1e jaar €579,50 en in het 3e jaar €579,50!
  • Of u betaalt in één keer: €1100 en krijgt €59 korting!

Wat krijgt u nog meer?

  • U krijgt een ingelijste foto van uw gesponsorde team cadeau;
  • Een ingelijste foto van uw gesponsorde team in de kantine;
  • Uw bedrijfslogo op narrowcasting in de kantine;
  • Uw bedrijfslogo op de website van ODIN ’59.

Neem contact met ons op
Wilt u graag meer informatie? Wij komen graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail naar commercie@odin59.nl en wij nemen op kort termijn contact met u op voor het maken van een (bel)afspraak.

 

Met de vriendelijkste groeten,

Bestuur van HSV ODIN '59

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!