Mark Evers bewijst ODIN '59 een goede dienst met loting districtsbeker.

Mark Evers bewijst ODIN '59 een goede dienst met loting districtsbeker.

7 januari 2015 22:30


Woensdagavond vond op het bondsbureau van de KNVB in Amsterdam de loting plaats voor het resterende deel van het districtsbeker toernooi. ODIN ’59 trainer Mark Evers was één van de genodigden die een rol speelde tijdens de loting.Mark wist een voor ODIN ’59 gunstig resultaat uit de bollen met kokertjes te toveren door voor alle duels die ODIN ’59 nog zou kunnen spelen, een thuiswedstrijd te loten.

De eerste horde die op zaterdag 14 februari in de vierde ronde in Heemskerk genomen moet gaan worden is zondag tweedeklasser VSV uit Velsen. De ploeg die ODIN ’59 vorig seizoen verrassend maar overtuigend uit het bekertoernooi knikkerde.

Bij winst plaats ODIN ’59 zich voor de achtste finale tegen de winnaar van DOVO - ZSGOWMS (zat).

Als ODIN ’59 ook deze wedstrijd zonder kleerscheuren doorkomt is de tegenstander in de kwartfinale VVA’71, BOL, AFC of De Merino’s.

Bekert ODIN ’59 door in de halve finale dan zullen de Heemskerkers het moeten opnemen tegen Vitesse’22, Spirit’30, DSK, IJsselmeervogels, ADO’20, De Dijk, Eemdijk of OFC.

Plaatst ODIN ’59 zich vervolgens voor de finale op neutraal terrein, dan heeft de ploeg toch het thuisvoordeel tegen: Meervogels’31, GVVV, ZSGOWMS (zon), Texel, Spakenburg, Kleine Sluis, VVZ’49, JSV Nieuwegein, SVL, Zaanlandia, Sporting Martinus, Woudenberg, Chabab, Focus’07, De Valken, Hoogland, Argon of Voorland.Het lijkt dus simpel: ODIN ’59 is nog vijf thuis overwinningen verwijderd van de tweede bekertitel in de clubgeschiedenis.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!