Peter van der Slikke nieuwe trainer reserves ODIN '59

Peter van der Slikke nieuwe trainer reserves ODIN '59

26 februari 2015 16:45


Simon Evers coach van de reserves van ODIN ’59 verlaat HSV ODIN ’59 in het kielzog van zoon richting het Amsterdamse Swift.
Clubman Peter van der Slikke nieuwe trainer reserves HSV ODIN ‘59

De 44 jarige Peter van der Slikke nu nog assistent trainer van de ODIN ’59 selectie onder leiding van Mark Evers wordt in het nieuwe seizoen de nieuwe trainer van de reserves van ODIN ’59. Van der Slikke bereikte  onlangs een akkoord met de TC van de zaterdaghoofdklasser. Beide partijen tonen zich zeer verguld met deze vernieuwde samenwerking.

Van der Slikke krijgt de eervolle taak jonge aanstormende talenten een plek te geven bij de reserves en hun voor te bereiden op de stap richting hoofdmacht. Het is een gedeelde visie van beide partijen om van het tweede elftal een opleidingselftal te maken.

Peter van der Slikke is ooit met voetballen begonnen bij de jongste pupillen van HSV ODIN ’59 en is daar gebleven tot en met de B junioren. Na allerlei omzwervingen is hij in het seizoen 2000/2001 ‘thuis gekomen’  Gedurende zijn actieve jaren binnen ODIN ’59 is hij  ook trainer geweest van de C1 en A1 en met beide teams gepromoveerd.

In 2005 is hij gestopt met actief voetballen in de selectie. Jacques Koster toenmalig trainer van de selectie vroeg Peter als assistent. Toen Koster vertrok naar het Haarlemse EDO, is Van der Slikke gestopt. In 2010 heeft Van der Slikke de vrouwen van ODIN getraind. Midden in het eerste seizoen van Mark Evers bij ODIN ’59 is hij als assistent toegevoegd aan de technische staf van de selectie.

Door het vertrek van vader en zoon Evers richting Swift kwam de TC bij Van der Slikke uit voor de opengevallen vacature van trainer van de reserves van ODIN ’59. Peter vindt het een enorm leuke uitdaging om met talenten te gaan werken en zichzelf door te ontwikkelen als trainer/coach. De reserves komen uit in de zaterdag reserve hoofdklasse.

TC en bestuur van HSV ODIN ’59 wensen Peter heel veel succes toe.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!