Eerste buitenlandse gasten Heemskerk Cup gearriveerd in Heemskerk

Eerste buitenlandse gasten Heemskerk Cup gearriveerd in Heemskerk

6 augustus 2015 20:00


Dit weekend wordt op het sportpark van ODIN ’59 het prestigieuze jeugdtoernooi om de Heemskerk Cup gespeeld. Een aantal van de internationale jeugdteams komt echter al eerder deze week naar Heemskerk om zich voor te bereiden op het toernooi.

Zo is maandagmiddag om 15:00 uur het Japanse Mitsubisi Yowa U17 al geland in Nederland en hebben de Japanners er inmiddels een eerste training bij ODIN ’59 opzitten. Woensdag speelt Mitsubisi Yowa U17 om 11:00 uur een oefenwedstrijd op "Sportpark 't Lood" in Alkmaar tegen AZ U17


Mitsubisi Yowa U17 uit Japan


Het is aanloop naar het toernooi deze week dus al erg bedrijvig met verschillende jeugdteams die hun trainingen of oefenwedstrijden afwerken in Heemskerk.


Guangzhou Evergrande FC U19 uit China

Op woensdagmiddag 5 augustus speelt een andere deelnemer, de Chinese topclub Guangzhou Evergrande FC U19, een oefenduel tegen het Engelse Derby County U19. Deze wedstrijd is, net als het toernooi op zaterdag en zondag, gratis toegankelijk en begint om 14:30 uur op het ODIN ’59 Sportpark Assumburg aan de Hoflaan.  


Inmiddels is ook deelnemer twee gearriveerd. AIK Solna U19 uit Zweden. Ook dit team verblijft de gehele week op trainingskamp in Heemskerk en speelt woensdag om 17:00 uur op "Sportpark 't Lood in Alkmaar een oefenwedstrijd tegen AZ U19. 


AIK Solna U19 uit Zweden Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!