ODIN'59 wint opening Univé Jongsenioren competitie van Hercules Zaandam (4-2).

87'
Onur Gedik

Univé Jong Senioren

8 september 2015 20:00

Liefst 4 doelpunten en een gemiste strafschop in de laatste 10 minuten. Hercules Zaandam kwam in 24' min. op voorsprong toen Mazlun Cetin een fout achterin afstrafte. Na ruim een half uur bracht Margel Muzo de ploegen op gelijke hoogte. Rust 1-1.

Tien minuten voor tijd verdubbelde de behendige 19 jarige Muzo de score voor ODIN'59 en in de 86' min. leek Bas van 't Hoff de wedstrijd definitief op slot te gooien (3-1) maar binnen de minuut scoorde Onur Gedik de 3-2 voor de bezoekers. Nadat Muzo in de voorlaatste minuut zijn derde van de avond binnenschoot, pegelde Onur Gedik een toegekende strafschop hoog over en floot de scheidsrechter voor het einde. (4-2)