Benaissa Benamar (vrije trap)
35'

31 juli 2019 21:00

Rob Wassink

De A-selectie van ODIN’59 heeft woensdagavond de 2 oefenpotjes tegen DEM en Telstar in een drieluik niet weten te winnen. In de eerste wedstrijd tegen DEM moesten de geelhemden het onderspit delven en werd met 3-1 van de Beverwijkers verloren. De eretreffer voor ODIN kwam op naam van Thom de Vries. Een ander treffen van ODIN tegen eerste-divisionist Telstar werd met 1-0 verloren na een geplaatste vrije trap van Benaissa Benamar.

Het toernooi werd gespeeld in het Telstar Rabo Bank IJmond stadion in Velsen-Zuid en bestond uit 3 wedstrijden van elk 45 minuten.

Voor het verslag en foto's van wedstrijd 1 en 2, lees hier verder

Wedstrijd 3: Telstar-ODIN’59
Als laatste wedstrijd dan Telstar tegen ODIN'59. De overwinning ging naar Telstar doordat in de 35e minuut Benaissa Benamar met een geplaatste vrije trap zowel de ODIN-muur als ook keeper Mike van Vliet passeerde. De verdediging van ODIN'59 stond goed, maar kansen werden er nauwelijks gecreëerd door de Gele Leeuwen. In de 23e minuut raakte scheidsrechter Rob Wassink, die deze avond het langst op het veld had gestaan, geblesseerd. Hij moest per brancard van het veld worden gedragen. Assistent-scheidsrechter Danny Ruiter floot het restant van de wedstrijd. Het bleef echter bij deze 1-0 einduitslag en hiermee leed het eerste van ODIN'59 een onnodige nederlaag.

Opstelling ODIN'59: Mike van  Vliet (k), Lars Boekel, Dustin Mijnders, Milo Cremers©, Mart Willemse, Thom de Vries (Mitchel Edam), Jim Hulleman, Jurjen Dikker, Jayson Halman, Thom de Vries en Daan Driever.

Telstar: Abdel Elouazzane, Marco Lipp, Benaissa Benamar, Kick Groot, Annas Najah, Anthony Berenstein, Cas Dijkstra, Sam Aarts, Shayne Pattinama, Senne Lynen en Ilias Bronkhorst. (in de 33e minuut wisselde hoofdtrainer Andries Jonker bij Telstar 5 spelers met o.a. Glynor Plet).

De wedstrijden stonden onder leiding van het arbitrale trio: R.Wassink, Y. van der Velden en D. Ruiter.

De volgende oefenwedstrijd van ODIN'59 is op vrijdag 2 augustus 2019 dan wordt gespeeld tegen de Tweede-divisionist GVVV uit Veenendaal. Aanvang wedstrijd ODIN'59-GVVV (Zuidersportpark van ONS Sneek) is om 20.00 uur.