Mix van eerste en tweede van ODIN’59 speelt gelijk in oefenpot tegen LSVV: 1-1

Frits Kramer (schot)
45'

19 november 2019 20:15

N. (Niels) Bos

Een mix van het eerste en tweede heeft gisteravond tegen zondag Eerste-klasser LSVV uit Zuid Scharwoude een zinvolle en sportieve oefenwedstrijd gelijk gespeeld met 1-1 (rust: 1-1). De gasten namen de leiding via een vrije trap van Kai Botman (39’). Vlak voor rust trok Frits Kramer met een diagonale schuiver de stand gelijk. Dit bleek achteraf ook de einduitslag: 1-1.

LSVV (Langedijker Sport Vereniging Voorwaarts) bezet de zevende plek in de Eerste Klasse en werd deze avond onder andere vertegenwoordigd door oud ODIN’ners Toine Merk en keeper Melvin Habets. De ploeg van hoofdtrainer Rob Klanker die in Zuid Scharwoude aan zijn 3e seizoen is begonnen speelt in diezelfde 1e Klasse met ploegen zoals Fortuna Wormerveer, FC Uitgeest, AFC’34 en SDZ. Lijst-aanvoerder is De Zouaven uit Grootebroek.

Bij ODIN’59 maakte Ahmed al Mahdi (Achi) na lange afwezigheid zijn rentree en speelde 1 helft.

Basiself ODIN’59: Mike van Vliet (keeper), Milo Cremers, Timo van der Lugt, Stef Halbersma, Mart Willemse, Bas Kansen, Ahmed al Mahdi, Jurjen Dikker, Daan Driever, Frits Kramer, Yeray Calle.

Ingezette wisselspelers in minuut 46Van der Lugt, Halbersma, Al Mahdi en Kramer werden gewisseld voor Blokker, Blokzijl, De Jong, en Van Tunen.

Verder: in de 78e minuut wissel: Daan Driever voor Timo van der Lugt.

Verder op de bank bij ODIN: Mathijs Krijgsman.

Coach: Richard Klijn.

Basiself LSVV: Job Rouwhorst (k), Maik de Iseger, Joost Groenveld, Jacco Pauw@, Tim Emmerik, Martijn Groof, Toine Merk, Remco Reinhard, Dylan Bruin, Jordy Cretier, Kai Botman.

Ingezette wissels: 46' Melvin Habets (k) voor Job Rouwhorst (k). Eruit in 67e minuut: Maik den Iseger, Joost Groeneveld en Mats Kos voor Jacco Pauw, Martijn Groof en Dylan Bruin.

CoachRob Klanker

Scheidsrechter deze avond was dhr. Niels Bos. Assistent scheidsrechters: Peter Kloes & Hans Scholts.