10 - 0

Kennemers E4

E-pupillen, E6, Groep 4 064

24 augustus 2013 11:00

Er was wel wat spanning in de kleedkamer. De eerste officiele wedstrijd voor de beker! De mannen, en Esmee, hebben er zin in om een mooie ruit en het veld breed te maken!

Al bij de start bleek dat ze het goed begrepen hadden, waardoor in de eerste minuut Stijn de bal achter de lijn kon schieten. Ook Esmee is in goede doen en weet met haar gouden, linkerbeen de bal van een afstand er in te pegelen! De druk is er af en de ruimtes worden nog groter. Na 8 acht minuten schiet Thijn de 3-0 in. Stijn laat dit niet op zich zitten en maakt na drie minuten de 4-0. Na een korte break om wat water te drinken, weet Thijn te scoren uit de rebound van Sam. Goed samen gewerkt. Onze verdediging weet elke keer goed aan te sluiten en de bal naar voren te spelen. Goed gedaan verdedigers Tristan, Jason, Nathan en Tim! De spaarzame momenten dat de bal toch door breekt, weet Kay ze goed te stoppen en het spel weer op te bouwen. Het fluitsignaal voor de tweede helft komt mooi op tijd, want het 'breed-maken' zijn we even vergeten.

Sam gaat op doel en Kay start in de spits. Al na twee minuten weet Kay de keeper van de tegenstander te passeren. In de 29e minuut  lukt het Tim vanuit de corner te scoren, 7-0. Het breed maken en passen zit er weer goed in waardoor Kay, vanuit een mooie voorzet van Stijn, de 8-0 weet te maken. De Kennemers raken verward door de lange ballen en het brede veld en proberen door fysiek te spelen grip op de wedstrijd te krijgen. Ze vergeten Nathan te verdedigen waardoor deze vanuit een dribbel de 9-0 weet te maken. In de 40e minuut maakt Thijn de 10-0. De mannen lijken tien wel genoeg te vinden. En het is zeker genoeg!

Goed gedaan mannen en Esmee! Een mooie wedstrijd om mee te beginnen.