ODIN '59 E11 in de beker nog zoekende naar goede vorm

Bloemendaal E12

E-pupillen, E11, Groep 4 068

24 augustus 2013 10:00

Het is een mooie ochtend, het weer ademt voetbal en de jongens van de E11 staan te trappelen om hun kunsten te vertonen.

Helaas begint de eerste bekerwedstrijd tegen Bloemendaal E12 met een valse start. De trainer kan niet bij de start van de wedstrijd zijn, er is geen scheidsrechter en met 25 minuutjes vertraging gaan dan toch de remmen los.
Onder leiding van een vrijwilliger van Bloemendaal wordt er afgetrapt, waarvoor dank!

Helaas loopt de eerste helft niet zoals verwacht. Het is eigenlijk eenrichting verkeer richting het doel van keeper Rolink. Hij staat zijn mannetje maar kan niet voorkomen dat er 7 doelpunten achter de touwen belanden.

In de rust maar lekker een beker limonade drinken en kijken of de schade nog te beperken is. Ondanks de grote achterstand had de E11 nog geen zin om zomaar op te geven. Het resulteerde in een aantal goede kansen, waardoor Zonneveld en Rahies het net troffen. Helaas moest keeper Rolink ook nog een aantal maal grabbelen. De eindstand was uiteindelijk 3-13.

Deze week zal er hard worden getraind zodat we de volgende keer beter uit de startblokken kunnen komen.

De vader van Maiko Sanders verdient nog even een pluim voor zijn hulp. Ook de andere ouders die hebben geholpen bij deze wedstrijd, bedankt! Zonder jullie hulp hadden de kinderen niet kunnen voetballen.