1 - 8

ODIN 59 JO9-3

F-pupillen, F3, Groep 2 034

24 augustus 2013 8:30

Zaterdag 24 augustus was het zover, de eerste wedstrijd van de F3 in de nieuwe samenstelling. De eerste wedstrijd in de Beker competie tegen DSS uit Haarlem. Ondanks de goede trainingen waren wij natuurlijk benieuwd hoe het team zou draaien tijdens een echte wedstrijd.

Het was vroeg, 07.30 uur verzamelen om vervolgens om 08.30 uur aan de wedstrijd te beginnen. We waren ruim op tijd bij DSS en na een 'donder speech' van de coaches was iedereen tot op het bot gemotiveerd.

Direct na de aftrap bleek al snel dat er een behoorlijk overwicht was, in ons voordeel. ged. Jongens konden elkaar vrij goed vinden en er ontstonden leuke aanvallen. Dit resulteede na ongeveer 10 minuten het eerste doelpunt. Na een geslaagde aanval zorgde Ferran met een geplaatst schot onderkant lat voor de 1-0. Niet lang daarna kon Quinten van dichtbij afdrukken, 2-0. Het duurde even voordat de 3-0 werd aangetekend maar de aanval die hieraan vooraf ging mag genoemd worden. Door een steekpass van Stijn kon Djem op snelheid richting de goal. Hierbij schakelde hij z'n tegenstander door een hakbal uit waarna hij vanaf de linkerkant de bal in de verre hoek draaide. Toen was het de beurt aan Athiraiyan. Hij zorgde met 2 precisie goals voor de 5-0.

De rust en de limonade kwamen als verademing gezien de inspanningen die de mannen hadden gedaan. Maar iedereen wilde zo snel mogelijk aan de tweede helft beginnen. De tweede helft begon goed met opnieuw een goal van Djem die met een schot de keeper verschalkte. Door deze stand kreeg de verdediging ook meer kans om zich met de aanval te bemoeien. Tot 2x toe kon Luke met grote passen en alles en iedereen passerend vanuit de verdediging opstomen om uiteindelijk de keeper het nakijken te geven, 8-0. De tegenstander kon nog wel iets terug doen door een foutje van onze keeper bij het uittrappen.

Mannen, wat hebben jullie een geweldig resultaat neergezet en ook nog met goed samenspel en inzet. Wij zijn trots op jullie.