Hoflaan 1
1967NE
HEEMSKERK
tel. 0251-237026

ODIN'59 kende zaterdag een prima start van de tweede competitiehelft en boekte de tweede overwinning van het seizoen.
Slachtoffers waren de Katwijkse Rijnvogels. De Geelhemden kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong door een snel genomen inworp van Niels Jager op Stan Kleef die de verbouwereerde doelman van de rood/zwarten met een prima schot kansloos liet.
Voor rust kreeg ODIN’59 via Médoune Seye (schot van afstand) en Jamo Vrenegoor (opnieuw een foutje van de verdediging van Rijnvogels) kansen om de score te verdubbelen maar helaas zonder resultaat.
Halverwege de tweede helft werd Niels Jager onreglementair binnen de 16 afgestopt en mocht de aanvoerder zelf vanaf 11 meter de 2-0 aantekenen. Een klein kwartier voor tijd bracht een rake kopbal van Neville Ogidi Nwankwo uit een hoekschop de spanning nog terug in de wedstrijd maar ODIN’59 vond één doelpunt van de gasten meer dan genoeg en trok de overwinning over de streep.