ODIN’59 wederom in mineur. Derde Heemskerkse nederlaag op rij!

ODIN’59 wederom in mineur. Derde Heemskerkse nederlaag op rij!

ODIN 59 1

1 - 2

Jodan Boys 1

32'
Tim Roggeveen
Mohammed Bellahcen
41'
Ahmed El Azzouti (intikker)
68'
Ahmed El Azzouti (kopbal)
73'
Remco de Rijk
Milo Cremers (kopbal)
77'
78'
Mohammed Bellahcen
78'
Mitchel Heerkens
81'
Remco de Rijk
Daniël Stals

Competitie

Mannen zaterdag, 1, Hoofdklasse A

Datum

29 november 2014 14:30

Scheidsrechter

Knetsch, J.

Accommodatie

Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027ED
AMSTERDAM
tel. 06-21534464

Na de verdiende winst van de eerste periodetitel raakte de ploeg van trainer Mark Evers de rode draad kwijt en wist voor de derde maal op rij geen punten te pakken. De Heemskerkse equipe had ook deze middag onvoldoende antwoord op het spel van De Jodan Boys en verloor het thuisduel met 1-2. De ingevallen Milo Cremers zorgde een kwartier voor tijd met het hoofd nog wel voor de aansluitingstreffer, maar de gelijkmaker bleef in de spannende slotfase uit de boeken.

Het eerste bedrijf liet geen groot verschil zien tussen de nummer 2 en de huidige nummer 9 van de hoofdklasse A. Jodan Boys, momenteel koploper van de tweede periode zorgde voor de meeste dreiging in een matige eerste helft. De formatie van trainer Dennis van den IJssel had het huiswerk tot in de puntjes verzorgd, want Cerilio Cijntje en Dennis Greuter werden grotendeels aan banden gelegd, zodat de selectie van Evers geen ruggengraat had om het spel te maken in de voorste linie. Het ontbreken van de geblesseerde Thom de Vries betekende bovendien een behoorlijke aderlating aan het front. Daardoor bleek ODIN’59 niet bij machte om het matige spel naar zich toe te trekken. Een treffer vlak voor rust via Ahmed el Azzouti duwde de Heemskerkers nog verder weg van het beoogde doel, 0-1.

Het tweede bedrijf had een heel ander gezicht toen ODIN’59 uitstekend uit de startblokken kwam, waarbij Dennis Greuter bijna trefzeker was. Doelman Marvin Straver accepteerde vlak na rust echter nog geen tegentreffer. Juist toen de druk van Heemskerkse zijde nog meer toenam en resulteerde in enkele kansen met het hoofd via de ingevallen Milo Cremers, verdubbelde de bezoekers de score via wederom de handige El Azzouti, 0-2. Een dikke 10 minuten daarna kopte Cremers ODIN’59 terug in de wedstrijd op prima aangeven van de snelle Amin Ouass uit een fraaie hoekschop, 1-2.

Na de Heemskerkse treffer werd een door Jodan Boys georganiseerd opstootje door scheidsrechter Knetsch bestraft met het heensturen van Mohammed Bellahcen. Het mocht echter niet meer baten voor het team van trainer Evers ondanks een uitstekende invalbeurt van Yassine Ibrahimi. Het laatste kwartier leek ODIN’59 af te stevenen op een verdiende remise, maar uiteindelijk was de schade niet meer herstelbaar om de gelijkmaker te kunnen forceren. ODIN’59 zakte door het verlies naar de 4e plek en Jodan Boys blijft ondanks de winst in het rechterrijtje hangen op een 9e plek van de hoofdklasse A. Zaterdag 6 december reist ODIN’59 af naar Bennekom voor de wedstrijd tegen de plaatselijke hoofdklasser.

Basiself ODIN’59: B. van Dijk, Tol, Hols, Groen, Kolder, Scheffer,  Ent, Cijntje, Klare, Greuter, Ouass.

Basiself Jodan Boys: Straver, Mimpen, R. Heerkens, Veerman, Roggeveen, Van Lunteren, De Rijk, Hamdani, Borsboom, Azzouti, M. Heerkens.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!