ODIN’59 zet DFS opzij! - ODIN'59

ODIN’59 zet DFS opzij!

ODIN’59 zet DFS opzij!

ODIN 59 1

3 - 0

DFS sv 1

Joey Klare (vrije trap)
14'
58'
David Magee
80'
Gregory Thijm
Ritchie Meuzer
Thom de Vries (afstandschot)
84'
Frits Kramer (kopbal)
91'

Competitie

Mannen zaterdag, 1, Hoofdklasse A

Datum

25 april 2015 14:30

Scheidsrechter

Duindam, R.M.C.

Accommodatie

Onbekend

Een vroege 1-0 voorsprong via Joey Klare was de voorbode voor een uitstekende thuiszege van ODIN’59. De ploeg van Mark Evers verdiende de knappe 3-0 zege uiteindelijk op basis van inzet en effectiviteit. De 4-2 winst van koploper SteDoCo op hekkensluiter Volendam veranderde niets aan de stand op de ranglijst. Met nog 2 wedstrijden op de kalender is ODIN’59, de huidige nummer 2, nog altijd in de race om het kampioenschap, al worden de kansen minimaal om de koploper een hak te zetten.

DFS heeft zich nog altijd niet veilig gespeeld. De equipe van trainer Jan van Deinsen is door het verlies van vandaag en door de winstpartij van Bennekom op SDC Putten zelfs nog een trede gezakt op de ranglijst en staat vooralsnog op de 12e plek, goed voor de nacompetitie om behoud in de hoofdklasse A. ODIN’59 pakte het openingsduel van het seizoen tegen DFS al een 1-2 winst in Opheusden en streek deze middag ook de volle winst in de return op. Dat ging echter niet zonder slag of stoot. Barry van Dijk voorkwam de openingstreffer in de 10e minuut bij de inzet via de 29 jarige Erwin Hardeveld. Hij moest gestrekt naar de grond om de bal uit het doel te houden. Daarna was het ODIN’59 wat de klok sloeg.

Een fraaie aanval ging vooraf aan de vrije trap via Joey Klare die daarmee op prachtige wijze aantekende voor de openingstreffer waarbij keeper Benny Geerts volledig verrast werd in de verre hoek, 1-0. Pas na het eerste halfuur kwam de ploeg van Van Deinsen beter in de wedstrijd met enkele kansrijke vrije trappen via Mike Louwaars en David Magee. De opponent uit Opheusden knakte echter toen een fraai afstandsschot van de voet van topscoorder Thom de Vries de stand verdubbelde. De Vries stelde daarmee pas in de slotfase van het duel de zege veilig voor het team van Evers, 2-0.

 De trukendoos van De Vries bood ook daarna nog een fraaie act met de strakke voorzet op het hoofd van de ingevallen Frits Kramer, die nota bene de combinatie zelf had opgezet. Kramer bepaalde met een uitstekende kopbal in blessuretijd de uitslag op 3-0.

Basiself ODIN’59: B. van Dijk, S. van Dijk, Tol, Ent, Koops, Greuter, Hols, Tosun, Klare, De Vries, Cremers.

Basiself DSF: Geerts, Thijm, Arends, Koopman, Kolff, Hardeveld, Heijkmann, Louwaars, M. van Osenbruggen, R. van Osenbruggen, Magee.

 Nabeschouwing door 251Online  
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!