ODIN’59 zet grote stap richting eerste periodetitel!

ODIN’59 zet grote stap richting eerste periodetitel!

ODIN 59 1

3 - 1

SDC Putten 1

2'
Assist: Milo Cremers
19'
Steffan Vlietstra
Jim Hulleman (penalty)
56'
61'
Jurian van den Brink
Rocco Keizer
76'
Rocco Keizer (kopbal)
Jim Hulleman (penalty)
80'
81'
Justin van Groen
82'
Justin van Groen
Jorn Olthuis

Competitie

Mannen zaterdag, 1, Hoofdklasse A

Datum

17 oktober 2015 14:30

Scheidsrechter

Bakker, G.J.

Accommodatie

Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027ED
AMSTERDAM
tel. 06-21534464

Met een uitstekende 3-1 zege op een sterk SDC Putten genereerde ODIN’59 een prima uitgangspositie om op 31 oktober de eerste periodetitel in de wacht te slepen. Huizen, Swift en Eemdijk kunnen bij verlies van ODIN’59 weliswaar langszij komen, maar het Heemskerkse doelsaldo lijkt onoverbrugbaar voor de achtervolgers.

De inworp van Jim Hulleman heeft dit seizoen al 4x geleid tot een heuse treffer. SDC Putten was daar niet of nauwelijks van op de hoogte, want Hulleman stond aan de basis van de snelle openingstreffer. Milo Cremers verlengde zijn strakke inworp waarop Bilal el Amrani uitstekend anticipeerde door de bal hard langs keeper Manuel Hoogewoning te koppen, 1-0.

SDC Putten was niet van de kaart door de snelle openingstreffer. ODIN’59 moest zelfs alle zeilen bijzetten om de bezoekers een halt toe te roepen in de fase daarna. De offensieve Heemskerkse aspiraties smoorden vaak in de laatste linie waardoor de ploeg van trainer Richard Plug kwetsbaar bleef, ondanks een harde inzet van doelpuntenmaker El Amrani. In de slotfase van het eerste bedrijf zag oefenmeester Bert van Hunenstijn een inzet van de 23 jarige Quincy van de Leuf gestopt door Barry van Dijk, die vlak daarna gepasseerd werd door Jurian van den Brink, maar linksback Stefan van Dijk kwam de Heemskerkse goalie te hulp door de bal vlak voor de doellijn te evacueren.

Even na rust betekende een handsbal binnen de zestien van Niels Peereboom een Heemskerkse strafschop.  Hulleman passeerde keeper Hoogewoning en tekende voor de 2e treffer van de middag, 2-0. Met nog een dik kwartier op de klok had de voor El Amrani ingevallen Erik Homan de wedstrijd op slot moeten gooien, maar dat gebeurde niet. De Puttenaren hadden echter geen boodschap aan de aspiraties van ODIN’59, want de ingevallen Rocco Keizer bracht de spanning terug met een knappe aansluitingstreffer, 2-1. Een overtreding net binnen de zestien op de man van de wedstrijd, Jurjen Dikkers, betekende uiteindelijk de zege voor ODIN’59. Wederom was het Hulleman die vanaf 11 meter overtuigend de trekker overhaalde, 3-1. De Puttenaren mochten nog van geluk spreken dat de uitslag niet hoger uitviel na de knappe invalbeurt van Amin Ouass. De ploeg van trainer Richard Plug plaveide met de prima zege op SDC Putten de weg naar de eerste prijs van het seizoen, de eerste periodetitel.

Basiself ODIN’59: B. van Dijk, Tol, Scheffer, Cremers, El Amrani, Koops, De Graaf, Seijs, Dikker, Hulleman, S. van Dijk

Basiself SDC Putten: Hoogewoning, Onclin, Buter, Van de Leuv, Van Groen, Boeloerditi, Plet, Van den Brink, Pereboom,  Vlietstra, Geurtsen.
  Napraten met beide trainers door 251Online


17 oktober 2015 ODIN '59 - SDC Putten door Fred Homan

  Fotoreportage door Fred Homan

  Samenvatting gemaakt door Peter van Essen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!