C2 van ODIN’59 kampioen

VSV C2

2 - 1

ODIN 59 JO15-2

Competitie

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse 26

Datum

23 april 2016 11:00

Accommodatie

Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027ED
AMSTERDAM
tel. 06-21534464

HEEMSKERK - Met nog één wedstrijd te spelen, was het al duidelijk: de jongens van de C2 van ODIN’59 sluiten dit seizoen af als kampioenen. Tijdens de één na laatste wedstrijd in de tweede klasse, thuis tegen het Haarlemse Schoten C1, moesten de jonge Heemskerkers gelijkspelen of winnen om de titel in de wacht te slepen. Met het prachtige kasteel Assumburg op de achtergrond en ondanks een straffe zijwind die het spelen lastig maakte, ‘koos’ het geel-blauwe elftal voor de winst: 1-0.

Er klonk luid gejuich en muziek en er werd gezamenlijk gegeten, maar op de officiële huldiging moesten de voetballers nog een weekje wachten, want afgelopen zaterdag stond nog een uitwedstrijd op het programma. Maar daarna werden de jongens dan toch officieel gehuldigd als voorjaarskampioenen en konden zij elk een mooie beker in ontvangst nemen.

Op de foto staand vlnr: Rick Nooij, Emre Yigit, Wout Stratmann (trainer), Roy Nijman, Michiel van den Bos, Hessel Bierma en Dani Sanna.
Zittend vlnr: Matthieu Kauffman, Kick Huis in ’t Veld, Maxx van de Wetering, Gijs Preuter, Luut Klaver en (liggend) Sem de Back. Op de foto ontbreekt Robbert Coppens. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!