ODIN 59 2 - FC Uitgeest 2

ODIN 59 2 - FC Uitgeest 2

woensdag 2 mei: halve finale districtsbeker KNVBWest 1: ODIN'59 2 - FC Uitgeest 2, aanvang 20.00 uur

Woensdagavond kan ODIN'59 2 zich voor het tweede achtereenvolgende jaar plaatsen voor de finale van de districtsbeker. Dan moet er in de halve finale worden afgerekend met het tweede van FC Uitgeest.

Het laatste obstakel naar de finale van de beker is dit seizoen FC Uitgeest 2, de huidige nummer 4 van de reserve hoofdklasse zondag. Onze buren plaatsten zich voor de halve finale door in de kwartfinale het ons welbekende CSW 2 met 2-1 te verslaaIn de achtste finale waren ze met 4-1 ODIN'59 5 te sterk af en op 14 december speelde ze gelijk tegen Hugo Boys 2 maar wisten zich voor de achtste finale te plaatsen door de strafschoppenserie te winnen.

In de ronde daarvoor werd VVW 2 met 6-4 aan de zegekar gebonden, en het bekeravontuur begon in de poulefase met een 1-1 gelijkspel tegen ADO'20 4, een 2-0 overwinning op Hollandia T 2 en een 3-1 overwinning op FC Den Helder 2.

Zondag stond FC Uitgeest 2 voor de competitie tegenover Legmeervogels 2 en werd er in Uithoorn met 3-2 verloren.

Bij winst a.s. woensdag staan we op 2 juni in de finale tegenover JOS/W'graafsmeer 2 die in de andere halve finale (het bij ons ook niet onbekend) WV-HEDW 2 wist te verslaan.

Er liggen twee prijzen voor het oprapen, woensdag kan de eerste van de twee binnen handbereik komen door een plek in de finale veilig te stellen.