Groeneweg 4
4264RN
VEEN
tel. 0416-691794

ODIN'59 ging in speelronde 3 op bezoek bij Achilles Veen en ook de derde wedstrijd van de competitie werd winnend afgesloten. In Veen kwamen de Heemskerkers, net als in de afgelopen twee wedstrijden, nog wel op achterstand maar werd de achterstand opnieuw omgebouwd tot een mooie 1-4 overwinning.

Al binnen 10 minuten keken de geelhemden tegen een achterstand aan, Achilles Veen bracht uit een corner razendsnel de bal weer in het spel, de defensie van ODIN'59 stond niet goed op te letten en de vrijstaande Bas van Stokkom knikte het leer achter doelman Joost Meendering (1-0). De eerste 20 minuten was de thuisploeg de bovenliggende partij en ontspon zich een aantrekkelijk en stevig potje voetbal. In de 27ste minuut kwam ODIN'59 langzij. Een doorgekopte hoekschop werd bij de tweede paal opnieuw ingebracht door aanvoerder Kick Groot en in een mêlee van spelers binnen gekopt door Dustin Mijnders (1-1). Na een klein opstootje zo'n 10 minuten voor de rust kreeg ODIN'59 nog een enkele mogelijkheid maar voor de thee werd er niet meer gescoord.

In het tweede bedrijf kreeg de ploeg van Richard Plug steeds meer grip op het spel en dat resulteerde in kansen voor Ayrton Dol en Ritchie Zinga. In de 59ste minuut kwam ODIN'59 aan de leiding. een verre uittrap van Joost Meendering  werd door Ritchie Zinga teruggelegd op Youri Habing en via Hamza Rahaoui kwam de bal terug bij Zinga die met een uitstekend geplaatste bal tussen de laatste verdediger en de doelman, Ayrton Dol  een niet te missen assist bezorgde. De ODIN-spits tikte fraai binnen (1-2).
Een prima lopende aanval met opnieuw een rol voor Zinga die invaller Niels Jager in de breedte aanspeelde en vervolgens een gat trok waardoor Jager de bal bal bij Sven Deen bezorgde. Deen wipte de bal omhoog op het hoofd van Dol die zijn tweede van de middag binnen knikte en keeper Van der Leest kansloos liet (1-3). Met nog een kleine minuut of 6 te spelen leek het er even op dat de gastheren ook nog een knullig eigen doelpunt wisten te scoren, maar gelukkig voor de groen/witten en helaas jammer voor cameraman Jaap van Aanholt (die graag de Blooper-van-de-Week had geregistreerd) caramboleerde de terugspeelbal via de buitenkant van de paal naast de goal.
De vierde ODIN-treffer viel toch nog voor het sluiten van de zaak. Een afgeslagen hoekschop kwam voor de voeten van invaller Danyl Plasmeijer, die niet nadacht maar verwoestend de bal in de touwen joeg en daarmee zijn eerste competitietreffer noteerde.

Nadat de andere uitslagen waren binnengedruppeld, mochten we constateren dat we nog zonder puntverlies aan de leiding gaan in de vierde divisie.
Zaterdag wacht een andere degradant uit de derde divisie en spelen we om 14:30 uur thuis tegen het Zeeuwse vv G.O.E.S.

Logo_AchillesVeen.pngAchilles Veen: Rick van der Leest (k), Rico Geeroms, Bas van Stokkom (69' Melle Mandemakers), Tim van Broekhoven🟨, Jari Koenraat, Nikki Baggerman©🟨, Niek Wilborts, Thomas de Man, Ozan Cimen (14' Daan Wensink), Jens Verschuren🟨 (57' Justin Beemsterboer), Mats van Huijgevoort.

Logo_ODIN59.pngODIN'59: Joost Meendxering (k), Kick Groot©🟨, Daan Buurman, Mart Willemse, Hamza Rahaoui (65' Nathaniel Johnson), Martin Campbell, Ayrton Dol, Sven Deen, Ritchie Zinga (81' Danyl Plasmijer), Youri Habing (65' Niels Jager), Dustin Mijnders.