Hoflaan 1
1967NE
HEEMSKERK
tel. 0251-237026

De tweede van de in totaal drie oefenwedstrijden in voorbereiding op het vervolg in de competitie is net als de wedstrijd van afgelopen dinsdag geëindigd in een 7-2 overwinning en leek dus in meerdere gevallen identiek aan die van afgelopen week.
Na een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan onze elftalbegeleider Frans van der Slikke begon het duel tegen zondag vierde divisionist RKvv Velsen. Storm en regen weerhielden de mannen niet om een interessant duel op de mat te leggen.

In minuut 23 werd de score opengebroken door de thuisploeg. Mart Willemse stuurde Hamza Rahaoui met een fraaie pass de diepte in waarna de middenvelder de bal over de ver uit zijn goal gekomen oud-ODIN keeper Sersinio Profijt stiftte (1-0).  Een paar minuten was het opnieuw Rahaoui die aan het einde van een mooie aanval stond en een voorzet van Sven Deen binnenschoot. Sven Deen zorgde na een prima actie van Mounir Mounji voor de 3-0. Direct vanuit de spelhervatting kon Dustin Mijnders in eerste instantie ten koste van een hoekschop een tegentreffer voorkomen, maar vanuit die hoekschop had de ODIN’59-defensie geen antwoord op de inzet van Sandro Staal. In een soort scrimmage tikte hij de bal met een rollertje achter doelman Joost Meendering (3-1). Vlak voor rust maakte Hamza Rahaoui zijn hattrick compleet. Na uitstekend combinatievoetbal van Ayrton Dol, Mounir Mounji en Sven Deen zag Hamza de vrije ruimte en werd uitstekend in stelling gebracht door Deen, Rahaoui knalde via de binnenkant van de paal de bal achter Profijt (4-1).

Na de welverdiende thee bleef de wedstrijd ondanks het dramatische weer toch boeien en was na Hamza Rahaoui ook Sven Deen goed voor een loepzuivere hattrick. Het was door de uitstekende aanvoer van achteruit eigenlijk de verdienste van het hele team. Een lange pass van Stef Halbersma zo’n 5 minuten na rust werd slim met rust gelaten door Ayrton Dol die in buitenspelpositie liep waardoor Deen in balbezit kwam, zijn tegenstander uitkapte en diagonaal binnenschoot (5-1). Goed om te zien dat verdediger Daan Buurman (weer terug van een lange wereldreis) na een uur mocht invallen en dus weer minuten kon maken in het team. Twintig minuten voor tijd sneed Mounji goed naar binnen en speelde met een steekpass Deen vrij voor de keeper die vervolgens keurig binnenschoot (6-1). Vijf minuten voor tijd zagen we weer een aanval uit het boekje. Mounji dribbelde door tot de achterlijn trok de bal terug op de vrijstaande Deen die zijn 4e van de avond in de touwen schoot. Het slotoffensief was voor een andere oud-ODINer in Velsense dienst: Tim Groenewoud. Hoewel er een klein luchtje van buitenspel aanhing, liet scheidsrechter Niels Bos de spits van Velsen na een mooie dieptepass na balverlies van Deen, toch doorspelen. Aanvoerder Groenewoud had een vrije doortocht op Meendering en schoot onberispelijk de 7-2 binnen.

Een goeie oefenwedstrijd in een roerige week voor de Geelhemden.

Ook ODIN'59 2 kwam zaterdag in actie in een oefenwedstrijd. Het tweede van sv. Poortugaal was op trainingskamp in Heemskerk, logeerde in Slot Assumburg en bleek een uitstekende sparringspartner voor ODIN 2. De uitslag: 0-3

Dinsdagavond komen we opnieuw thuis in actie in de laatste oefenwedstrijd. Tegenstander is Heemskerkse buur en koploper van de derde divisie zondag: ADO’20.