Minister van Houtenlaan 123
1981EK
VELSEN-ZUID
tel. 0255 - 54 69 20

Dinsdagavond speelde ODIN'59 na ruim een weekje trainen de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op weg naar het echte werk in de KNVB beker en de Derde Divisie.
Wat is er nou leuker: een zware training of een leuke pot voetbal in een mooi stadion? Dat antwoord is niet zo moeilijk.
In het 711 stadion van Telstar mocht voor het eerst de wedstrijdkleding uit de tas wordt gehaald. Nog wat onwennig werd er gezocht naar de juiste maten en rugnummers maar uiteindelijk trad het nieuwe ODIN'59 dan toch aan tegen Jong Telstar.
De Witte Leeuwen - deze keer in het grijs-lichtblauw - schoten uit de startblokken en profiteerden van het stroeve begin van ODIN'59. Binnen het kwartier lag de bal al drie keer achter doelman Mats van der Wijst. Pas na 23 minuiten konden we een goeie kans voor de geelhemden noteren. Gianluca Muller kwam vrij voor de Velsense goal, had de mogelijkheid om zelf af te ronden maar twijfelde en legd de bal breed op Gijs Welboren. Welboren wist het leer nog wel te raken maar zijn inzet vloog over het doel. 10 minuten voor de rust vond Jong Telstar met een droge schuiver van afstand voor de 4e keer het net.
Na rust mochten de wissels starten en was Nydel Forweh dichtbij een treffer. De bal dwarrelde over de Telstar doelman op de lat en sprong weer terug in het veld. Ook was Niels Jager nog dicht bij een eretreffer maar zijn vrije trap vloog via de vingertoppen van de doelwachter net over. Gescoord werd er niet meer tot 5 minuten voor tijd. Het was opnieuw de thuisploeg die met fraai combinatiespel de vrije man voor de goal vond om de 5-0 eindstand op de borden te tikken.

Zaterdag wacht er opnieuw een oefenwedstrijd. Dan speelt ODIN'59 thuis tegen De Dijk.

➡️ Alle wedstrijden - Ook het complete competitie programma - staat inmiddels online ⬅️