Hoflaan 1
1967NE
HEEMSKERK
tel. 0251-237026

Zaterdag heeft ODIN'59 zich in het duel tegen DOVO naar een punt gevochten. Zonder de geschorste Jarmo Vrenegoor en de in de warming-up afgehaakte Jonathan Richard - die overigens uitstekend vervangen werd door de rappe Nydel Forgweh - lag de thuisploeg in de eerste 20 minuten onder vuur van de Rooien uit Veenendaal.
de bezoekers kwamen na 13 minuten terecht op voorsprong, maar na de treffer kwamen de geelhemden verrassend genoeg steeds beter in hun spel. Een fraaie voorzet van Seth Sarpong na een klein half uur spelen belande via de kluts voor de voeten van de sterk spelende Elton Kusi die met een bekeken balletje de gelijkmaker binnen tikte.
Na rust voerden de bezoekers de druk op maar de defensie van ODIN'59 hield stand. Er waren ook nog wel enkele kansen voor de Heemskerkers maar helaas werden de counters niet goed uitgespeeld en werd de DOVO-goal ook niet meer gevonden. Eindstand 1-1. Volgende week wacht de derby in Beverwijk tegen DEM.

De fraaie foto's werden gemaakt door Frank Groot.