Hoflaan 1
1967NE
HEEMSKERK
tel. 0251-237026

ODIN'59 kwam in de eerste IJmondse derby nog wel op voorsprong door een fraai lobje - na goed voorbereidend werk van Taye Lee en Stan Kleef - van Niels Jager (1-0). Maar vlak voor rust kwamen de bezoekers knullig langszij (1-1). Vlak na rust kregen de bezoekers vanaf elf meter de kans om de voorsprong te pakken. Ex ODIN-ner Thom de Vries schoot de penalty binnen (1-2). Ruim een kwartier voor tijd had Timo van der Lugt de gelijkmaker op de schoen maar zijn inzet werd gepakt. Twee minuten voor tijd strafte De Vries een fout achterin genadeloos af (1-3) en in blessuretijd haalde hij nogmaals de trekker over (1-4).

Logo_ODIN59.pngODIN'59: Sem Grapendaal (k), Jarmo Vrenegoor (83' Gerluit Junior Hardenberg),  Kaj van Langelaar (67' Nydel Forgweh), Bram Metselaar, Seth Sarpong, Ron Scheffer (56' Timo van der Lugt), Stan Kleef, Taye Lee, Patrick Marcelo Boon (83' Ayman Charki), Niels Jager ©, Frits Kramer🟨 (56' Médoune Seye)

Logo__DEM.pngDEM: Swen Verswijveren (k), Jesse Verswijveren, Twan Verswijveren ©, Sem van Amersfoort, Sem Blom (90+1' Daan Koster), Bryan Herreaz Gallego, Timo Wolters (90+1' Jeremy van Gelderen), Thom de Vries, Raymond de Waard (46' Kick de Goede), Erkan Altun (67' Ugur Kaya), Brooklyn van Doorneveld (90+1' Michael Obioha)