Home

 

WELKOM BIJ ODIN '59

 

Om de voetbalactiviteiten op ons sportpark veilig te laten verlopen hebben wij een protocol opgesteld waar richtlijnen in staan om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Lees het protocol goed door, neem je eigen verantwoording, want we hebben elkaar (juist nu) keihard nodig.
 


  ODIN '59 op social media :   

 Logo_Facebook.png  Logo_Instagram.png  Logo_Twitter.png  Logo_YouTube.png    
 
 

VACATURE | Vrijwilligers gezocht

26 januari 9:00  Beste leden, Als jeugdafdeling zijn we dringen op zoek naar één of meerdere vrijwilligers voor het sportmateriaal beheer van de jeugd. Het betreft een rol waarbij een 'hands on'-mentaliteit nodig is op het gebied van innovatie, aankoop en beheer van ons sportmateriaal. Een groot gedeelte zal in samenspraak zijn met het Technisch Hart. We verwachten dat je naast uitvoerende- ook coördinerende kwaliteiten bezit. Als leden zijn we samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze mooie vereniging. We hopen daarom ook op enthousiaste reacties. Met sportieve groet, Technische Hart van HSV ODIN '59


PROEFTRAINING | Voor vijf- en zesjarigen

17 januari 14:15  PROEFTRAINING | Ben je geboren in 2016 of in 2017 en gek van voetbal? Bij ODIN ’59 kun je een paar proeftrainingen nemen om te zien of je het voetballen leuk vind. De trainingen zijn elke week op; - woensdag 15:00 - 16:00 - zondag 10:00 - 11:00 Doe je mee? Geef je op voor een proeftraining, dit kun je doen door een e-mail te sturen naar j07@odin59.nl. Tijdens de proeftraining kun je gewoon in je gymkleding spelen en afhankelijk van het weer in een korte of lange broek. Tot op ODIN 🙋🏻‍♂️⚽️meer »


Versoepelingen coronamaatregelen?

4 januari 8:30  Er lijken wat versoepelingen aan te komen met betrekking tot de coronaregels. Kinderen kunnen vanaf dinsdag 11 januari tot 20:00 buiten sporten. Nu is dat nog tot 17:00. Voor senioren gelden de nieuwe regels nog niet. meer »


In memoriam Cock Bruggenkamp

31 december 18:00  Op oudejaarsdag bereikte ons het droeve bericht dat Cock Bruggenkamp eerste kerstdag is overleden. Een paar dagen daarvoor had de voorzitter tijdens de digitale ledenvergadering Cock nog genoemd, hij was in 2021 namelijk 60 jaar lid van ODIN ’59. Hij was het tweede lid van ODIN ’59 die die mijlpaal bereikte. I.v.m. de bijzondere (corona-)periode werd de bijpassende huldiging uitgesteld tot een later moment. Helaas heeft het zo ver niet mogen komen.meer »


[VIDEO UPDATE] Selectienieuws | ODIN ’59 verlengt met hoofdtrainer en spelers

18 december 0:00  We zijn verheugd om u te kunnen melden dat onze hoofdtrainer Alex Geernaert ook volgend seizoen aan het roer zal staan bij ODIN’59. De clubleiding en ook de spelersgroep is prima te spreken over de goede samenwerking. Daarnaast is de TC in deze competitie-loze periode gestart met het voeren van gesprekken met de spelers. Het eerste resultaat van een aantal gesprekken is binnen en we kunnen nu al melden dat de overeenkomst met een zestal basisspelers is verlengt.meer »


Blamage ODIN '59 bij 1e klasser csv BOL

11 december 22:45  Evenals vorige week geen competitieverplichting en, om toch enigszins het wedstrijdritme vast te houden, stond een oefenwedstrijd tegen zaterdag 1e klasser csv BOL op het programma. BOL vinden we terug op de 7e plaats op de ranglijst met vier gewonnen wedstrijden en vijf verliespartijen. Wellicht kennen de meesten van ons hen van oud-spelers Koen Tros en Sietse Brandsma die momenteel in de 2e divisie bij Kon. HFC acteren.meer »


Richard Klijn stopt als beloftentrainer van ODIN '59

7 december 23:00  Clubmens Richard Klijn is bezig met zijn laatste seizoen als trainer van het tweede van ODIN’59. Richard is al 36 jaar lid van ODIN ’59 en heeft zich tijdens zijn actieve loopbaan bij het eerste van ODIN ’59 al op verschillende fronten ingezet voor de club. meer »


ODIN ’59 laat positieve indruk achter bij Katwijk

4 december 20:00  Geen competitieverplichtingen dus dan “maar” oefenen. Waarom het niet realistisch is om in competitieverband aan te treden is uitvoerig in de media besproken. Een goed alternatief was de welkome oefenwedstrijd tegen de koploper van de 2e divisie, Katwijk. Na dertien wedstrijden staan zij ruim op kop met slechts één nederlaag en verder alleen maar winstpartijen. Een weerzien ook met oud trainer Anthony Correia en, in een verder verleden, Cees Bruinink.meer »


Update: corona protocol, geldende maatregelen vanaf 28 november

1 december 8:00  Dit protocol gaat uit van de per 28 november 2021, geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast.meer »


ODIN'59 pakt volle winst in Noordwijkerhout

27 november 22:00  Wederom een zes-punten wedstrijd, werd vorige week VV G.O.E.S. in de laatste minuut verslagen, ditmaal hadden we het Noordwijkerhoutse VVSB tegenover ons staan. Op de ranglijst staan ze voorlaatste doch qua verliespunten hebben we evenveel, visueel staan we wat hoger omdat er een wedstrijd meer is gespeeld. Alle hens aan dek en met minimaal een punt terug naar Heemskerk om hen onder ons te houden. Na een goede seizoenstart is VVSB het winnen verleerd, op 4 september versloegen ze Excelsior ’31 in Rijssen en dat was hun laatste overwinning. Van de noodzaak van een overwinning op concurrent ODIN ’59 waren ze dan ook goed op de hoogte, snel combinerend zetten ze de Heemskerkers onder druk om zo snel mogelijk een voorsprong te forceren. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!