Home

Diamant sponsor

WELKOM BIJ ODIN '59

 

Om de voetbalactiviteiten op ons sportpark veilig te laten verlopen hebben wij een protocol opgesteld waar richtlijnen in staan om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Lees het protocol goed door, neem je eigen verantwoording, want we hebben elkaar (juist nu) keihard nodig.

 

ODIN '59 op social media :   

Logo_Facebook.png  Logo_Instagram.png  Logo_Twitter.png  Logo_YouTube.png    
 
 

ODIN 2 ook dit seizoen actief in districtsbeker voor standaardteam

1 augustus 21:00  Ook dit seizoen komt ons tweede weer uit in het districtsbekertoernooi voor standaardteams. ODIN '59 2 speelt in de competitie al jaren mee op het allerhoogste amateurniveau voor reserveteams: De Hoofdklasse. En dat gaat de laatste jaren meer dan uitstekend. In 2018-2019 resulteerde dat in het kampioenschap en in het vanwege Corona afgebroken seizoen 2019-2020, stond de ploeg ook bovenaan. Door deze hoge klasseringen mag het tweede ook dit seizoen weer meedoen aan het bekertoernooi voor standaardteams. Tegenstanders in de groepsfase zijn SDOB 1, Always Forward 1 en DEM (zat 1). De groepswinnaar plaatst zich voor de knock-outfase meer »


Eindelijk weer voetbal van het eerste van ODIN op het vertrouwde sportpark Assumburg, ODIN’59-Heerenveen 021: 0-0

24 juli 14:00  Na een lange periode van niet voetballen door corona was het dan eindelijk zover. De eerste oefenpot, als voorbereiding op het seizoen 21-22 ODIN’59-Jong Heerenveen, eindigde zoals het was begonnen: 0-0. Het eerste speelde sinds vorig jaar oktober weer eens een wedstrijd. meer »


Interview met de voorzitster

18 juli 10:45  In deze video praat onze voorzitster met IJmond Nieuws over de mogelijke verhuizing van ODIN '59. Ook aanwezig: Jos Niesten van ijsclub Kees Jongert.meer »


Heemskerk Cup Afgelast

14 juli 18:00  Helaas heeft de toernooicommissie in samenspraak met KNVB, GGD en de hoofdsponsor Hotel het Hoge Duin, moeten besluiten het aankomende toernooi te annuleren. Als gevolg van de stijgende Coronacijfers en de mogelijk aanstaande maatregelen was het niet mogelijk onduidelijkheid te laten bestaan bij de deelnemende teams. Met name de buitenlandse teams zouden hoge kosten oplopen indien op het laatste moment inreizen niet mogelijk zou zijn. Daarnaast zou in het logistieke proces bepaalde maatregelen moeten worden genomen waaraan wij niet zomaar konden voldoen. Wij betreuren de gang van zaken maar konden helaas niets anders besluiten. Wij verschuiven ons toernooi, de 22e editie dan ook naar 13 en 14 augustus 2022.meer »


Cashless betalen vanaf het nieuwe seizoen 2021-2022

13 juli 17:30  Beste leden, oud-leden, ouders, sponsoren en ieder ander met een warm hart voor ODIN ’59, Aankomend seizoen krijgt onze vereniging een nieuw kassasysteem van leverancier Twelve en stapt ODIN ‘59 over naar cashless betalen. meer »


Beschikbaarheid velden in juli (update)

9 juli 8:00  Op 2 juli zou de aanleg van een nieuw kunstgrashoofdveld plaatsvinden. Helaas heeft de leverancier vertraging en wordt de grasmat pas op 26 juli vervangen. Als alles volgens de planning verloopt dan ligt de nieuwe grasmat er vanaf 30 juli in. meer »


Interview met de nieuwe hoofdtrainer

6 juli 19:30  In deze video praten we met de nieuwe trainer Alex Geernaert over zijn plannen voor het komende seizoen in de Derde Divisie. Ook leren we iets meer over de persoon Alex Geernaert, zijn verleden in de voetballerij en zijn drijfveren als trainer. meer »


ODIN '59 opent seizoen 2021/2022 met uitwedstrijd in Nijkerk

3 juli 14:00  Het competitieprogramma van de Derde Divisie voor 2021/2022 is bekend. ODIN ’59 opent het seizoen op 21 augustus bij Sparta Nijkerk. Op 28 augustus staat het eerste thuisduel gepland, we ontvangen dan in Heemskerk VVOG. De derde competitieronde, op 4 september, voert ons naar Ajax Amsterdam. We sluiten het seizoen 2021/2022 op 28 mei af in Rijssen bij Excelsior’31. .meer »


ODIN '59 zet stappen richting een rookvrij Sportpark

28 juni 10:00  De sportvereniging is een van de belangrijkste leefomgeving van kinderen. Langs de zijlijn van het voetbalveld wordt er regelmatig gerookt in het zicht van kinderen. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. ODIN '59 wil jeugdleden graag het goede voorbeeld geven.meer »


Selectie start voorbereiding 2021-2022

9 juni 22:00  In de aanloop naar het volgende seizoen is op 1 juni jl. de nieuwe selectie van ODIN ’59, onder leiding van de eveneens nieuwe trainer Alex Geernaert, gestart met de voorbereiding op seizoen 2021-2022. De eerste twee weken zijn vooral gebruikt om kennis met elkaar te maken en om alvast een basis te leggen voordat de groep op 13 juni op vakantie gaat.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!