Home

Diamant sponsor

WELKOM BIJ ODIN '59

 

Om de voetbalactiviteiten op ons sportpark veilig te laten verlopen hebben wij een protocol opgesteld waar richtlijnen in staan om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Lees het protocol goed door, neem je eigen verantwoording, want we hebben elkaar (juist nu) keihard nodig.
 


  ODIN '59 op social media :   

 Logo_Facebook.png  Logo_Instagram.png  Logo_Twitter.png  Logo_YouTube.png    
 
 

Steun ODIN '59 door boodschappen te doen bij de Vomar

Gisteren, 19 oktober 8:30  Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee! meer »


Pijnlijke nederlaag ODIN’59 tegen SteDoCo: 1-2 (rust: 0-1)

16 oktober 23:30  Het eerste van ODIN’59 heeft in de thuiswedstrijd tegen SteDoCo in de 9e competitiewedstrijd verzuimd om op de ranglijst zijn bovenstaande tegenstander(s) te passeren richting middenmoot. In een matige thuiswedstrijd verloor het team van hoofdtrainer Alex Geernaert met 1-2 van de ploeg uit het Zuid-Hollandse Hoornaar. Voor rust (33’) nam SteDoCo met 0-1 de leiding door een eigen doelpunt van de gastheren. Na de thee viel in 53e minuut de 0-2 voor SteDoCo door een treffer van Guytano dos Santos. De eer werd gered door een prachtig doelpunt van Joey Kooge (56’). Deze treffer werd mooi in de lange hoek geplaatst door de aanvaller na een soloactie. Dit doelpunt smaakte naar meer, maar de gelijkmaker viel na verwoede pogingen niet meer. Eindstand: 1-2. meer »


Mart Willemse “Speler van de Week” Derde Divisie

12 oktober 13:45  De knappe prestatie van ons vlaggenschip in Zeeland is in de voetbalwereld niet onopgemerkt gebleven. De volgers van Voetbal247 hebben Mart Willemse (een doelpunt en een assist tegen HSV Hoek) tot “Speler van de Week” gekozen. Voorwaar een mooie beloning voor zijn goede optreden afgelopen zaterdag. Gefeliciteerd! meer »


Slim ODIN ’59 neemt volle buit mee terug uit Zeeland [VIDEO UPDATE]

9 oktober 22:30  De verre busreis naar het 220 km verderop gelegen Hoek (gemeente Terneuzen) was niet voor niets geweest. Na een tegenvallende 1e helft, waarin beide ploegen slordig in de passing waren en veelvuldig balverlies leden, kwamen de Heemskerkers scherper terug uit de kleedkamer en counterden slim naar een 2-0 overwinning. Op aangeven van Mart brak Ahmed in de 62e minuut de score open en in de 72e minuut soleerde Mart naar de eindstand. Deze had nog hoger kunnen uitpakken als het vizier voorin scherper was afgesteld. Desondanks een verdiende overwinning op een tegenvallend HSV Hoek.meer »


Jouw stem is geld waard: Stem op ODIN ’59 met Rabo ClubSupport

4 oktober 11:15  Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Dat betekent dat jouw stem geld waard is. Je kunt tot en met 24 oktober in jouw Rabobank App op ons stemmen. Bij voldoende stemmen geeft de Rabobank onze vereniging een financiële ondersteuning. Geld dat we willen investeren in een accommodatie, die niet alleen milieuvriendelijk is, maar onze leden en fans ook de comfort geeft die zij verdienen. Dus breng je stem uit! Want als lid bepaal jij welke vereniging in de buurt een financiële ondersteuning ontvangt van de Rabobank. Hoe meer stemmen, hoe meer geld voor onze vereniging.meer »


Zonder arbiter kun je fluiten naar de wedstrijd

4 oktober 8:30  We zijn op zoek naar jongens, meiden, mannen en vrouwen die voor spelplezier willen zorgen op de velden van Sportpark Assumburg. Meld je aan en ontdek ook hoe leuk het fluiten van wedstrijden kan zijn! Wil jij fluiten voor onze jeugd in de leeftijdscategorieën O11 tot en met O19? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zowel ODIN’59 als de KNVB helpen jou op weg met begeleiding en cursussen. Meld je aan via communicatie@odin59.nl meer »


ODIN’59 geeft de (doel)punten cadeau aan DVS’33: 1-4 (rust: 1-0). De aanvallers helpen de verdediging niet door op juiste momenten te scoren [VIDEO UPDATE]

2 oktober 23:00  Het eerste van ODIN’59 heeft een onnodige en geflatteerde thuisnederlaag van 1-4 geleden tegen één van de beter geachte 3e Divisie tegenstanders van dit seizoen: DVS Ermelo. Na een hoopvolle eerste helft ging de thuisclub met een 1-0 voorsprong (Sam Aarts) aan de thee, maar na de pauze werden de geelhemden onder de voet gelopen door de Gelderlanders Zij scoorden zelfs 4 maal, waardoor ODIN’59 met een flinke kater op Assumburg achterbleef en de ploeg van hoofdtrainer Peter Wesselink de thuisreis met een vrolijke noot kon inzetten. meer »


Uitstekende start Univé Jong Senioren Competitie: ODIN'59 - Kolping Boys 5-0

27 september 22:30  Onze Jong Senioren (een mix van o19, o23, ODIN 2 en 3) zijn dinsdagavond uitstekend begonnen aan de 10e editie van de Univé Jong Senioren Competitie. In een uiterst vermakelijke wedstrijd wisten onze jongens olv. de trainers Richard Klijn en Jesus Varela Leizana maar liefst vijf maal het net te vinden. Voor de pauze scoorden Twan van Tunen (2x) en Luke Vahle (2x) en na rust bepaalde Patrick Blokker de eindstand op 5-0. meer »


Eerste thuisoverwinning ODIN'59 dit seizoen: 4-1 [VIDEO UPDATE]

25 september 23:00  De eerste driepunter is binnen! Het eerste van ODIN’59 heeft haar eerste thuisoverwinning van seizoen ‘21-’22 binnengehaald. In de nipte bekernederlaag van afgelopen dinsdag tegen het Groesbeekse De Treffers zag je al dat de ploeg van hoofdtrainer Alex Geernaert groei liet zien. In de competitie volgde zaterdag dan eindelijk de volle winst. Aartsrivaal DOVO uit Veenendaal werd met 4-1 verslagen. Van de kant van ODIN’59 scoorden Ahmed al Mahdi (kopbal), Clifton Gorissen en de weer terugkerende Thom de Vries (2 keer). De tegentreffer (1-1) kwam op naam van DOVO-talent Lulinho Martins. meer »


Coronaprotocol vanaf 25 september 2021 voor bezoekers van Sportpark Assumburg

23 september 14:45  De coronaregels voor verenigingen en de horeca zijn vanaf 25 september door het demissionaire-kabinet aangepast. Wij hebben ons coronaprotocol op basis van deze nieuwe regels moeten aanpassen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!